Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szteroidokkal hogy is van ez?

Szteroidokkal hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Olyan segítségét kérném aki csinálta már!Anabolt szeretnék szedni és tudom milyen hatással van és mennyi az esély az impotenciára ? 2-3 kúrától nem lehet baj igaz? 17 éves vagyok és szeretném kipróbálni végülis ha nemviszem túlzásba nemlehet baj napi 6 szem ami minimum adagnak felel meg
2013. márc. 10. 16:19
1 2
 1/15 Osynho ***** válasza:

Miért 17 évesen elérted a naturál szinted maximumát? Nem tudsz fejlődni már?

Hogy és mennyit edzel, mit eszel?

2013. márc. 10. 16:37
 2/15 anonim ***** válasza:

Itt olvashatsz a júniusban életbelépő Btk. törvénykezésről (1-8 év sitt) illetve olvashatod mások véleményét.

[link]

2013. márc. 10. 16:39
 3/15 clint ***** válasza:
de előfordulhat. Maxon pörög a saját hormonrendszered és külső hormont viszel be azaz bekavarsz... A fiatalabb srácoknál erősebb gyakoribb mellékhatások jönnek ki.
2013. márc. 10. 17:51
 4/15 A kérdező kommentje:
erősebb mellékhatások pl mi?
2013. márc. 10. 20:45
 5/15 clint ***** válasza:

herezsugor,átmeneti impotencia (későbbi zavar), kopaszodas,

ragyák, csöcsösödés, egyéb nőiesedés....

jah amugy anabolból nem lehet már igazit kapni, csak gagyit

2013. márc. 10. 20:51
 6/15 A kérdező kommentje:
ismerősöm szedi és rajta látom hogy hat bár biztos rajtam nem úgy fog teljesen
2013. márc. 10. 21:37
 7/15 clint ***** válasza:
akkor sem az van benne ami kellene
2013. márc. 10. 22:19
 8/15 Osynho ***** válasza:
Teljesen jó a táplálkozásod és az edzésed is? Ezek nélkül kár ilyenekben gondolkodnod. Meg amúgy is balf@szság. Nem tudsz fejlődni naturálban?
2013. márc. 10. 22:20
 9/15 anonim ***** válasza:

/ismerősöm szedi és rajta látom hogy hat bár biztos rajtam nem úgy fog teljesen/

17 évesen, egyáltalán utána olvastál ennek a témának? Tudod egyáltalán milyen mellékhatásai vannak a gyógyszereknek. Az olyan szteroidoknak, amik csak a fekete piacon vásárolhatók?! Egyáltlán tiszta az a tiszta? Eredeti az az eredeti?

2013. márc. 11. 06:15
 10/15 A kérdező kommentje:
biztos hogy nem tiszta és igen nem haladok ... sok dolgot próbáltam már sok étrendet... 2 év után azért benne vagyok már a dolgokba :S
2013. márc. 11. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!