Van itt olyan lány, aki szeret fiúkkal bunyózni?
Figyelt kérdés
Videókban sok ilyet látni, és mégis elég ritka az ilyen csaj, nem?2013. márc. 2. 22:00
81/94 anonim válasza:
Hánnyal bunyóztál az elmúlt 9év alatt?
82/94 anonim válasza:
Ti nem tudom, hánnyal, én 5-el ;)
84/94 anonim válasza:
Komolyan, kaptál 9 év alatt egyettlen olyan választ amit vártál?
Ilyen kitartó vagy, vagy autista és már az életed része kiemelgetni ezt a kérdést?
85/94 anonim válasza:
Hallod, ha gondolod én lánynak vallom magam addig :D
86/94 anonim válasza:
Ez a legtobbszor kiemelt kérdes a gyakorin, gratulalok hozza!
87/94 anonim válasza:
De rettenet kitartó... marha idegesítő, de kitartó... konkrétan egy generáció felnőtt mióta kiemelgeti :D valaki bucira verhetné már a fejét csajok :D
88/94 anonim válasza:
87 mi ebben idegesítő? kérdésekkel van tele a gyakori, néhányat kiemelgetnek időnként, és? neked az is idegesítő, hogy a busz mindig ugyanarra megy sok éve? akkor eléggé feszült lehetsz :D
89/94 anonim válasza:
A lányok inkább a félszemű szakállassal birkózzanak ,
az izgalmasabb.
90/94 anonim válasza:
A legutóbbi 20válaszból 15 én voltam csak szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!