Lány vagyok. Engem nagyon érdekel a pankráció. A véleményeket szeretném kérni hogy én ha beiratkozom a HCW-be onnan akár az NXT-ig eljuthatnék majd onnan a wwe-be!? Csak normális válaszokat kérek.
nem.
nincs kapcsolat a hcw és a wwe között.
a hcw egy hobbista saját kezdemény edzésekkel,időnkénti fellépésekkel.
a wwe meg egy világot behálózó multi cég.
lányként amit tehetsz.
jársz a hcw-be,hogy legyen fogalmad az egészről és mellette edzel konditeremben,mindent megtudsz a sport táplálkozásról,és nyersz egy fitnesz modell versenyt.
ha nemzetközi szinten is nyersz fitt modell versenyeket,akkor kaphatsz meghívást amerikába ott is indulsz nyersz,mellette jársz kint is pankrátor suliba,és mint híres,szép fitt modell aki tisztában van a pankráció alapjaival,folyamatosan küldözgeted a promó videóiad a wwe-nek.
kb így lehet némi esélyed.
Hát a WWE Divák közé elég esélytelen kijuttnod, mivel az csak Celebgyártó. Olyan nők csinálnak műsorokat ott, akiket első sorban nem a pankráció érdekel, hanem celebek akarnak lenni (mint pl.: Kelly Kelly). Egy-két kivétel van, de a többségük ilyen.
Meg inkább maradj a HCW-nél, úgyis az Európa egyik legnagyobb pankrátor szervezete. Hidd el, sokra többre mész vele, mintha a WWE-be lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!