Van itt olyan lány, aki szeret fiúkkal bunyózni?
Figyelt kérdés
Videókban sok ilyet látni, és mégis elég ritka az ilyen csaj, nem?2013. márc. 2. 22:00
61/94 anonim válasza:
"Amúgy egy ilyen lány ennyire erős lenne?"
Nem, ez f.verés pár srácnak aki túl gyenge és gyáva ahhoz, hogy a saját nemével keménykedjen, csak dominálni és tapizni akar lányokat akik bedőlnek.
62/94 anonim válasza:
Pedig de, ennyivel erősebbek.
Hozzánk is a rutinosabb hölgyeknek nem okoz gondot egy nála 20-30 kgval nehezebb férfi. A technika hihetetlenül sokat számít a küzdősportokban.
63/94 anonim válasza:
Amennyiben a férfi nem gyakorolt előtte küzdősportot. (természetesen)
64/94 anonim válasza:
En imadok amugyis karatezok eshat versenyek elott jo ha van kin gyakorolni😆
65/94 Ylyria válasza:
Bár én ritkán bunyózok, de volt már olyan, hogy egy 75kgs fiút a földre tepertem az erős 50kgmmal. Egynek meg vérzett az orra meg a szája amikor leszálltam róla. Még sosem támadtam, de ha nekem jönnek megvédem magam.
66/94 anonim válasza:
Nekem szimpik az ilyen nők, csak kár, hogy kevés ilyen van:(.
68/94 anonim válasza:
nekem volt egy lány edzőtársam, 65 kilóig a srácok 95% szétverné :D jó volt vele bunyózni
69/94 anonim válasza:
Nem láttam még elégszer ezt a kérdést. Csinald meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!