Lányoknál mennyire vonzó, ha gördeszkáznak?
Én deszkázok már jó ideje, és nem annak alapján választok, hogy deszkás e a csaj, mert akkor sose lenne csajom, kb. (most se sok van :D)
Ha egy lány bejön, és meglátnám deszkával na hát őt tuti felszedném.
Szóval deszkásoknak vonzó, igen.
oki :)
írtam is és látom, hogy írtál csak nem tudom megnézni :/ :( telóról vagyok
A jövőbeni kapcsolataidat legkevésbé fogja az befolyásolni, hogy gördeszkázol-e vagy nem.
DE...
Mivel elég kevés deszkás lány van így figyelemfelkeltésre mindenképp jó.
De arra kérlek, hogy a deszkát ne a hónod alatt cipeld, az olyan kiábrándító. Azért van, hogy közlekedj vele. Én még a disco-ba is deszkával jártam anno.
Persze eleinte rossz lesz, hogy minden padka előtt fel kell venni a csörgőt, mert még nem megy az ollie, de ez nem gáz, ez a normális.
Az egyik legnehezebb sportok közé tartozik és rengeteg eséssel jár. És ez nem múlik el... minél jobban megy, annál nagyobbakat fogsz vele esni. Szerintem ezek miatt kevés a deszkás lány.
Sok kitartást és gyakorlást!
Amúgy a menyasszonyommal is úgy találkoztunk, hogy jött a deszkájával hozzánk gyakorolni... :) Ennek már mindjárt 14 éve.
:)
ollie... felmegy az nollie bs flipben is :) Jó mindennélkül rideolni és adni folyamatosan mindent.
nem az a fajta lány vagyok, aki ha vesz egy gördeszkát, akkor rá se áll és csak villog vele, hogy neki van. :) egyszer láttunk két csajt úgy (barátnőmmel) és utána annyira idegesek lettünk hogy direkt azzal mantünk ki ugyan oda :D azzal az apró különbséggel, hogy használtuk is :D
nyár végén kezdtem el, úgyhogy nem sok mindent tudok még! Nem szeretném abba hagyni, nem szeretnék divat-deszkás lenni! Nagyon jól tudom, hogy ez egy élet stílus (én így fogom fel, nem sportként). :)
unokatesóm vérprofi, már csinált filmeket is! Na nekem Ő a páldaképem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!