Van itt olyan lány, aki szeret fiúkkal bunyózni?
Figyelt kérdés
Videókban sok ilyet látni, és mégis elég ritka az ilyen csaj, nem?2013. márc. 2. 22:00
11/94 anonim válasza:
Jöhetnének még lelkes válaszolók! :D
Én meg szeretem ha elvernek, ahh az olyan bizsergős érzés :D
12/94 anonim válasza:
jujj ez nagyon jóóóóó
és lehet ruha nélkül is?
lehet h hagyom magam kifektetni két vállra! nos egy bevállalós küzdősportos bajnok? :)
13/94 aikiboxer válasza:
Én ismerek pár ilyen lányt, de valószínűleg velük meg te nem szeretnél bunyózni, Kérdező... :)))
14/94 anonim válasza:
12-es! Vajon miből gondolom, hogy te nem a lány ütő és rúgó technikáira vagy kíváncsi?! ;)
22N
15/94 anonim válasza:
Mert egyértelmű hogy feszítések érdeklik..
16/94 anonim válasza:
én azt szeretném, hogy küzdjünk meg úgy natúrban! :) minek ruha? csak bele akadnánk stb, ha harc akkor legyen harc ... de ha meg én fektetem ki, akkor jujjjjjjj, na egyiket se felejti el, ez a lényeg.
szal ha van ilyen, jelentkezzen nálam ! :)
17/94 aikiboxer válasza:
Előző, nagyon kanos vagy, küldjek rád egy amazont? De vigyázz, mert nagyot üt... Pőrén is kiállhatsz ellene, ha szeretnéd, legfeljebb a mentőknek nem kell bajlódniuk azzal, hogy az alvadt vérből kitépjék a ruha maradékát. :)
18/94 anonim válasza:
aikiboxer: kedves lány lehet. :)
20/94 anonim válasza:
nincs is annál jobb érzés amikor egy lány gyepál ^^ de szerintem csak az ilyen fiús beállítású lányok szeretik verni a másik nemet :)) a verekedés kifejezés túlzás, mert általában nem ütünk vissza a lányoknak legalább is én így gondolom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!