Hannibal for king azoktól az edzésektől lett ilyen izmos mint amiket bemutat?
Figyelt kérdés
2013. jan. 27. 16:02
21/32 dirtboy válasza:
nem az én genetikámról van szó
ezt semmilyen genetikával sem lehet, nincs az a genetika amivel ezt érheti valaki szteroidhasználat nélkül.
nem kell azt hinni hogy vannak csoda genetikák amivel még is csak.
22/32 anonim válasza:
Így van, ennyire csodagenetika nincs. A naturálok-nak mondott versenyzők közül is sokan készülnek be cuccal, ne legyen kétségetek.:)
23/32 anonim válasza:
Most néztem egy videót róla tényleg elég kajak az ürge.De jó genetikával és ez mindenféle táplálékkiegészítőt meg engedhet magának.Így még eltudom képzelni.De ez csak tipp nem biztosra mondom.Szerintetek a Fekete Laci naturál volt?:D.Mindig aszt hangoztatta,az is baszót nagydarab volt fénykorába:).
24/32 anonim válasza:
Ő sem volt szerintem naturál, de ő sosem volt szálkás.
Akit meg linkeltek itt az elég jó forma alacsony testzsírral. És ilyen izomtömeget kevés testzsírral nem érsz el. Én 27 év edzéssel és fullos kajával + tápkiegekkel sem vagyok a közelében. Van jobb genetikájú ember nálam, de nem 10-szer jobb.:)
25/32 Dogmatix91 válasza:
egy fekete ember alapból jobb genetikai adottságokkal rendelkezik, mint egy fehér. De ezen nem fogok vitatkozni. Úgy gondolom, hogy elég komoly doppingteszteket végeznek az ilyen versenyzőkön (akár év közben is), főleg egy 3szoros Mr. O. bajnokon. Nincsenek csodagenetikák? :S Csak, hogy egy magyar példát említsek, Molnár Peti. Nyilván ő is kokszol, de egész évben viszonylag száraz, keskeny a dereka, széles a válla, talán lábba nem az igazi, de remek genetikai adottságai vannak. Egy naturál versenyző amúgy is másképp készül, mint egy átlagos testépítő, de ezen most nem akarok vitatkozni. Mindenki higgyen azt, amit szeretne.
26/32 anonim válasza:
Molnát Peti remek genetikájú, de kox nélkül fele ekkora sem lenne! Ennyit erről. De tényleg higgy amit akarsz!
28/32 Dogmatix91 válasza:
Azért nehogy azt hidd, hogy a koksz csodaszer :D Nem kapnak fel vele 50 kilókat.
29/32 dirtboy válasza:
hagyjál már lógva gyerek,nem ma kezdtük a témát se én se Montez,ne hogy már amatőrnek nézz minket aztán meg magyarázd mire képes a kox.
30/32 anonim válasza:
Ja, köszi, légyszi oktass már ki, mert csak majd 30 éve vagyok ebben a sportban és rengeteg versenyzővel beszéltem, láttam, hogy mire képes a cucc és anélkül hol lennének. Nálam sz@arabb genetikájúak lettek 100kilósak szálkásan úgy, hogy előtte naturálban nálam rosszabbak voltak Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!