Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » A "tank" MMA harcosok pl Todd...

A "tank" MMA harcosok pl Todd Duffee a töménytelen edzésektől ilyen vagy a súlyzózástól és a kajától?

Figyelt kérdés
2012. nov. 22. 18:03
 1/10 anonim ***** válasza:

logikus,hogy mind a két dolog alap hozzá.

meg némi kox is.

2012. nov. 22. 18:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Szteroidoktól ilyen, nem edzésektől. Az MMA-ba az ilyen nagy darabok, mind töménytelen szteroidot szednek pl.: Todd Duffee, Overeem, stb.
2012. nov. 23. 09:51
 3/10 anonim ***** válasza:
meg a lóhústól. :D
2012. nov. 23. 11:29
 4/10 A kérdező kommentje:
mind csak azért hogy nehezebb súlycsoportba legyenek?
2012. nov. 23. 11:53
 5/10 anonim ***** válasza:
2. válaszoló: Köszönjük szépen az értelmes hozzászólásodat, ülj le, egyes!
2012. nov. 24. 18:54
 6/10 anonim ***** válasza:

Utolsó: Miért? Szerinted mitől ilyen nagy darabok? Kőkemény gyúrástól nem, mivel akkor nem tudnának felkészülni a meccseikre. Még azt se mondhatod, hogy olyan példákat hoztam fel, aki nem használ ilyen cuccokat, mert Overeem emiatt van még jelenleg eltiltás miatt, Duffe meg 24 évesen TRT kezelésen volt.

Úgyhogy inkább te ülj le szépen :)

2012. nov. 25. 08:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem azt tagadtam, hogy koxolnak, hanem azt, hogy hogy nem gyúrnak. Ha tolod magadba a koxot, ttól még nem leszel nagydarab, attól még ugyanúgy kell erőedzést csinálni.(nem testépítő stílusú súlyzós edzésről van szó!)
2012. dec. 21. 21:27
 8/10 anonim ***** válasza:

nem csak a nagydarabság miatt koxolnak.

epo-znak is az állóképességért.

2012. dec. 21. 22:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Én egy szóval se mondtam, hogy nem gyúrnak. Csak ahhoz, hogy olyan teste legyen valakinek naturálba, mint Overeem, stb-nek ahhoz komoly testépítő edzés kellene, ami mellett időben nem fér meg harcművészet/küzdősport edzés. Emiatt mondtam azt, hogy a szteroidoktól olyan nagy darabok.
2012. dec. 23. 14:25
 10/10 anonim ***** válasza:

Jah, akkor bocs! Úgy látszik elbeszéltünk egymás mellett.(amúgy tényleg tolják magugka az anyagot, ez nyílt titok)

Csak tudod már elegem van a témához nem értő emberekből.

2013. jan. 7. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!