meg a szteroidtól,egyébként nem hiszem,szerintem más edzés módszert is beiktat vagy régebben be iktatott.
naturálon attól amit ő sportol nem leszel olyan.
2013. jan. 27. 16:06
2/32 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2013. jan. 27. 16:32
3/32 anonim válasza:
Állítólag csak saját testsújal edz.Méretei sem olyan durvák szerintem lehet ez még naturál.Ekkora lassan én is vagyok pedig csak két éve edzek.Igaz közel nem vagyok ilyen szálkás és kidolgozott.
Szabosz rakjál már egy képet magadról az tuti hogy hannibál közelében nem jársz.
2013. jan. 27. 16:53
5/32 anonim válasza:
Na majd valamikor csináltatok képet valami haverral és elküldöm neked:).Kéne vennem a telefonomhoz memória kártyát.Bár tényleg nem lennék ilyen szép látvány mert egy 10kg plusz van rajtam.191cm vagyok 100kg 43,5 bicepszem és sajnos 98cm derekam ha nagyon érdekel.És bőven lehet naturál Hannibál King.Ne tartozzál te is azok az emberek közé akik látnak egy kicsit izmosabb embert egyből rá vágják biztos kokszol.
2013. jan. 27. 17:47
6/32 Dogmatix91 válasza:
kokszolt. Azt hiszem még be is vallotta valamelyik magazinnak (de ebben most nem vagyok teljesen biztos). Az biztos, hogy nem úgy szteroidozott, mint a testépítők, de pár kúrát biztos csinált. Amúgy most a Trec Nutrition támogatja, úgyhogy el van látva tápkieggel :) Egyébként szép szálkás testet csinál ez a street workout (bár szerintem a vállízület nem köszöni meg), csak elsődlegesen nem a sok gizdának kéne csinálnia, mert az oké, hogy szálkásak, de fele 60kiló kb.
2013. jan. 27. 17:53
7/32 dirtboy válasza:
persze lehetne de ahhoz nem elég az amit csinál,úgy kéne edzenie mint egy testépítőnek,olyan jó genetikai adottságok kellenének ami nagyon kevés embernek van.
nem gond azt mindenkiről hogy koxol de az ilyen amerikai emberkékről egytől egyig mivel Amerikában könnyű koxot szerezni és az embereknek is jobban telik rá.
itt magyarban is rengetegen koxolnak,ki sem néznéd a gyerekből aztán meséli hogy ezt meg azt tolt valamikor.
nekem spec rengeteg koxos kollégám van pedig én csak egy sima fém megmunkálással foglakozó multi cégnél dolgozom.
2013. jan. 27. 18:02
8/32 anonim válasza:
Régebben lehet kokszolt eszt nem lehet tudni.De a videókon szerintem nincs benne.Én szemre meg mondom kik koszolnak általában.Mondjuk ez sem igaz mert gondolom van egy csomó fajta koksz de danabol,anabol szedőket felismerem.
2013. jan. 27. 18:04
9/32 Dogmatix91 válasza:
eszt? ülj le fiam egyes
2013. jan. 27. 18:07
10/32 anonim válasza:
Ebben igazad van ahova én járok terem ott is rengeteg a kokszos.Látni is rajtuk a külső jeleket az izmaikon meg még az arcuk is teltebb nekik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!