Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek is Hannibal For...

Szerintetek is Hannibal For King nek kicsik a vállai?

2013. jan. 20. 09:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem kicsi az. Sokan szeretnének így kinézni:)
2013. jan. 20. 09:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Jé hidd el ha megdobnának egy olyan testel nem dobnám vissza de a lábai akkor is borzalmasak- http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=fc7..
2013. jan. 20. 09:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Állítólag elkezdett lábra edzeni, mert bäsztatták miatta van valami videó róla, de nem igazán hat meg egészen irritáló módon csinálja a dolgait már csak a neve is a nagyképűségéről tanúskodik.
2013. jan. 20. 09:24
 4/7 A kérdező kommentje:

Az az eredeti neve bakker olvasd el alaposan

HB: Üdvözöllek! Te vagy az internet sztárja, milliók látták a videóidat! Hogy lettél ennyire népszerű, ki mondta hogy érdemes feltölteni a videókat az edzésről ?

A hannibál egy álnév ?

Hannibal: Kezdjük a nevemmel, mert rengetegen kérdezik hogy ez valós e, vagy nem.

Igen, a szüleim neveztek el a karthagói hadvezér után, aki 2 ezer éve élt, és térdre kényszerítette a római birodalmat. Nagy bátorság jellemezte őt.

Eljött Észak-Afrikából az alpokon át, megnyert minden csatát. Egyszerű taktikával ért el sikereket, és ez az én inspirációm. Mindig igyekszem olyat dolgokat tenni,

amit mások lehetetlennek mondanak, így a rajongóim és a nézőim is. Ők motiváltak engem erre, az első videómat azért töltöttem fel, hogy megoszthassam másokkal

a szenvedélyemet és népszerűsítsem ezt az edzésmódot.

HB: A street workout egy nagy fegyelmet követelő edzés. Honnan jött az egész ötlet, mióta csinálod ?

Hannibal: Valóban megköveteli a fegyelmet, de nagyon megéri. Nagyon fiatalon kezdtem, 19 évvel ezelőtt. Nehéz körülmények között nőttem fel, és ez segített elmenekülni a gondok elől, és távoltartani őket magamtól.

HB: A megjelenésed lenyűgöző, még a testépítőknek sem mindnek vannak ilyen szépen kidolgozott izmai.

A gimnasztikázás mellett még edzőterembe is jársz, súlyokat is emelsz?

Hannibal: Köszönöm az elismerő szavakat. Nem, nem súlyzózom. Nincs bajom az edzőteremmel, de jobb szeretek a szabad levegőn edzeni,

ahol élvezhetem a napsütést, egy zsúfolt terem helyett.

HB: Milyen gyakran edzesz, van edzésprogramod? Inkább reggel vagy este szeretsz edzeni?

Hannibal: Általában heti 6-7 napot edzek. Különböző típusú gyakorlatokat alkalmazok, attól függően, hogy melyik izomcsoporton dolgozom. Legjobban reggel

szeretek gyakorlatozni, de ennek szerintem nincs olyan nagy jelentősége. A következetesség persze alapvető, de fontos, hogy a sport örömöt is okozzon.

HB: A testépítők azt állítják, a szimmetrikus izomzat kiépítése érdekében folyamatosan újabb és újabb fajta

gyakorlatokkal kell "meglepni" az izmokat, erről mi a véleményed?

Hannibal: Igen, tudom, mire gondolsz, itt az USA-ban ezt izomdezorientációnak nevezik. Amint korábban mondtam, különböző izomcsoportokon dolgozom.

E szerint az edzésmód szerint variálnom kellene a gyakorlatokat. Úgy gondolom, hogy ez a mód sem kivételes, a lényege ugyanaz. Ha fejlődést akarunk elérni,

gondolnunk kell a pihenésre is. Szerintem egy jó edzésnek nagyon intenzívnek kell lennie, de az edzések között kell, hogy legyen ideje a szervezetnek kipihennie magát.

Nekem ez a módszerem az izomfejlesztésre és -növelésre.

HB: Minden nap keményen edzesz, mikor regenerálódsz? Mit csinálsz, amikor nem sportolsz ?

Hannibal: Mint minden normál ember, én is szeretek a haverokkal találkozni. Nagyon feszes a napirendem, de a tréning és egyebek mellett foglalkozom fiatalok segítésével is. Igyekszem megkedveltetni velük a sportot, ami távol tartja tőlük a problémákat.

HB: Miként határoznád meg a tréning célját ? Van-e helye nálad a rivalizálásnak?

Hannibal: Nem tartozom azon típusú emberek közé, akik rámennek a könnyű ellenfélre. Mindig keresem a módját, hogy csiszoljam a technikámat és

tökéletesítsem a mozgást. Szerintem van helye a rivalizálásnak, de csak ha a résztvevők kölcsönösen tisztelik egymást és becsületesen küzdenek.

HB: Sok filmedben látni, hogy iPoddal edzesz, milyen zenéket szeretsz hallgatni? El tudod-e képzelni nélküle az edzést? Milyen zenéid vannak a lejátszási listán?

Hannibal: A zene segít összpontosítani arra, amit csinálok, a ritmus pedig kulcsfontosságú a mozdulatok ismételgetésénél. Szeretem a különböző hip-hop előadókat,

főleg 50centet, dmx-et, busta rhymesst. Zene nélkül unalmasabb lenne a sport.

HB: A tested remekül néz ki, követsz-e valamiféle diétát ? Az izmok is megkövetelik a szükségleteiket. Mit eszel napközben és milyen időközönként?

Hannibal: Az étel fontos, mert az táplálja az izmokat. Nem követek speciális étrendet, mindent megeszek, mindig akkor eszek, mikor éhes vagyok, tekintet nélkül arra,hogy hány óra van.

HB: És a táplálék-kiegészítők? Mit ajánlanál edzéshez?

Hannibal: A jó minőségű fehérje az abszolút minimum. Nálam az a szabály, hogy nem ajánlok egy fajta táplálékkiegészítőt,

mielőtt ki nem próbáltam azt, és biztos nem vagyok bene, hogy az a legjobb minőségű. A Trec Nutrition ebbe a kategóriába tartozik.

HB: Némely gyakorlat, amelyet végrehajtasz, ellentmond a fizika törvényeinek, és úgy mozogsz, mintha nem volna gravitáció. Egy ilyen szuperhős

is mint te, néha elfárad? Mit ajánlasz azoknak akik szeretnék elkezdeni a street workoutot, hogyan kezdjék, hogy nekik is ilyen karjaik és vállaik legyenek?

Hannibal: Minden tréning után fáradtnak érzem magamat, de csak ebből tudom, hogy jól végeztem a gyakorlatokat, és meglesz a hatásuk.

Ha valaki komolyan gondolkodik, hogy elkezd ezzel foglalkozni, és eredményt akar elérni, akkor erős akaratúnak kell lennie.Ez alapvető!

Meg kell tanulni megérteni a test jelzéseit és reagálni rájuk. Fontos a következetesség, hogy a határainkat mindig meghúzzuk, és megfelelően kipihenjük magunkat.

csak ezáltal tudnak az izmok pihenni és fejlődni. Meg kell tanulni az időt ügyesen beosztani, mert csak így tudsz időt szentelni a sportra és a családra, munkára is.

Ez nehéz feladat, de nagyon megéri.

HB: Tisztában vagy vele, hogy sok száz embert inspirálsz Európában is? Egész csoport rajongó követi, amit csinálsz, gondolod, hogy a street workoutnak van jövője?

Hannibal: Természetesen.Szerintem ennek a sportnak komoly perspektívái vannak.

Ez a sport nem csak fiataloknak szól. hanem mindenkinek.

2013. jan. 20. 09:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Majdnem megleptél, de a For King nem a családneve ezek szerint...
2013. jan. 20. 10:07
 6/7 A kérdező kommentje:
jaj én hülye
2013. jan. 20. 10:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Van neki válla elég rendesen, mármint ha az izmokat tegkintjük. Egyedül annyi hogy nem olyan igazán széles, de ez viszont csontozattól függ. Sajna nekem is ilyen csontozatom van, pedig milyen jól néz ki ha valaki olyan igazán deltás :)
2013. febr. 2. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!