Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hannibal for king azoktól az...

Hannibal for king azoktól az edzésektől lett ilyen izmos mint amiket bemutat?

Figyelt kérdés
2013. jan. 27. 16:02
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Jaj most meg a helyesírásom:D.
2013. jan. 27. 18:11
 12/32 dirtboy ***** válasza:

nem kell külső jeleket nézni ahhoz hogy meg mond koxolt e vagy sem.

elég ha látod hogy mennyi izom van rajta.

ha túl sok ahhoz hogy naturál legyen akkor nem kérdés.

pl a cégnél nekem elég ha rájuk nézek meg látom hogy mit eszik az ebédlőben.

az kicsit fura mikor 45feletti karja van normális kaját meg még nem láttam hogy evett volna.

2013. jan. 27. 18:15
 13/32 Dogmatix91 ***** válasza:
azért az alapján megítélni egy embert, hogy mennyi izom van rajta nem túl korrekt. Naturálok között is vannak nagydarab emberek, elég csak Kiyoshi Moody nevét megemlíteni.
2013. jan. 27. 18:35
 14/32 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:)

Kérdéstől eltérően azt szeretném kérdezni hogy 13-éves vagyok(Novemberben leszek 14) fél éve gyúrok.Most kellene bevinnem újabb gyakorlatokat vagy később? és ha igen akkor mikor? jelenlegi edzéstervem:

Hétfő:Mell(sima fekve nyomás,45 fokos fekvenyomás, tárogatás)

Hát:sima lehúzás nyak mögé. hátból csak egy gyakorlatot csinálok

Szerda: bicepsz: állva bicepszezés rúddal. egykezes bicepszezés és a kalapács bicepsz

Tricepsz:lefekszem egy padra és a súlyzót (mondjuk a jobb kezemmel) a bal fülemhez engedem és úgy nyomom ki. (sajna nem tudom mi ennek e neve)

Péntek: váll:sima oldalra emelés utána pedig előre emelés.

milyen új gyakorlatokat kellene be iktatnom? kössz a válaszokat remélem azért meg lehet érteni amit leírtam:)

2013. jan. 27. 18:36
 15/32 dirtboy ***** válasza:

menny már a pi csába hogy te elhiszed hogy naturál a csávó.

jó ég a mikulásban is hiszel?

2013. jan. 27. 18:37
 16/32 dirtboy ***** válasza:

te még 2-3évig ne súlyzózz,egyébként sincs sok értelme túl fiatal vagy hozzá ilyen korban nem fejlődnek még úgy az izmaid mint később.

addig saját testsúlyos edzés mehet az legalább ad egy kis alapot majd a későbbi kondizáshoz.

2013. jan. 27. 18:39
 17/32 anonim ***** válasza:
Mondjuk naturál versenyeken van dopping vizsgálat szerintem.Bár valahol aszt olvastam növekedési hormonnal kijátsszák mert aszt nem tudják nézni.
2013. jan. 27. 18:43
 18/32 A kérdező kommentje:
kössz a válaszokat :) egyébként azért meg látszik hogy gyúrok mert szépek az izmaim:)
2013. jan. 27. 18:44
 19/32 Dogmatix91 ***** válasza:
3szoros Natural Mr. Olympia. igen, elhiszem, hogy naturál. Azért mert valakinek jobb a genetikája, mint neked még nem jelenti azt, hogy kokszmatyi.
2013. jan. 27. 18:55
 20/32 anonim ***** válasza:
Az pedig tuti koxos. El ne hidd már, hogy naturálban ilyen lehet valaki. :)
2013. jan. 27. 18:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!