Nehezen hízok, szerintetek milyen tömegnövelőt vegyek?
Szedtem ennek a gyártónak a fehérje termékét is, meg voltam vele 100%-ig elégedve, de most nincs készleten :(
Ezt a tömegnövelőt néztem ki:
Szerintetek jó?
Igaz, új gyártó, de fehérje is jó volt, jó lesz ez is!
Amit általában lehet vásárolni (pl. vaterán) azok alacsony %-ban tartalmazzák ezt a hatóanyagot, így jelentéktelen a hatása. Ebayen láttam pár terméket, sokan a turkesteront is hasznosnak találják!
Üdv! Azt mondod jó volt a feherjéjük? Remélem nem csak íze volt jó! XD
Miben nyilvánult meg neked, hogy azt mondod rá , hogy jó volt? A spenót kivonattal csak annyi a gond, hogy lassan felkerül tiltólistára a híresztelések szerint...
Az ecdysteron ilyen-oylan izomépítő tulajdonága úgy KAMU ahogy van. Valaki kitalált hozzá egy regényt és ugyanazt a szöveget lehet olvasni róla másik 6000 helyen. Én a peaktől vettem 2 dobozzal, de semmi. Az, hogy németországban már tiltólistára akarják tenni, ezt valamelyik forgalmazó vagy gyártó találta ki annak reményében, hogy majd a sok h*lye köztük én is elhiszi, hogy mennyire "hatásos" cucc és nehogy lemaradjon róla, ezért még "időben" megveszi. ;) vicc az egész senki ne dőljön be, ez csak a pénzről szól. A kedvencem a vaterás "ecdysteronnak" nevezett akármi :D
ha tényleg igaz lenne, akkor már szinte az összes sportoló ezt használná.
A kérdező kérdésére válaszolva, tényleg nem nagy mennyiségűek a kiegészítők amiket tartalmazz a premium mass, de napi 150-200 gramm mellett hosszú távon biztosan beválna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!