Nehezen hízóknak a jó étrend mellett melyik tömegnövelőt ajánlanátok?
A Narisari Jumbot. Én azt ettem. A sápadt zöld hiába komolyabb ch-s, nálam egyáltalán nem érződött eme hatása.
Viszont arra érdemes figyelni, hogy nehogy hozzányúlj valami bitang erős tömegnövelőhöz, mint pl.: Myomax, mert az már még a nagyon gyors anyagcseréseknek is hasira fog menni. És onnan még nekik sem oly egyszerű eltüntetni...
Na, akkor egy kicsit jobban kifejtem. Önmagában egyik tömegnövelő sem hízlal, mert mindig a koplett étrenddel együtt kell vizsgálni. Tehát egy meglévő tömegnövelő étrendet kell vele kiegészíteni.
Azért nem ajánlom a kevés fehérje%-os tömegnövelőket, mert edzés után kell testtömeg/2 fehérje grammban számolva, tehát egy 80kilós embernek edzés után egyből kell 40g fehérje, amit nehéz összehozni a kevés (15-20%-os) tömegnövelőkből. Illetve meg lehet annyit inni belőle, de akkor megy hozzá 100-150g szénhidrát is, amire edzés után ilyen mennyiségben nincs szükség, mert megteszi 40-50g gyors ch is. Ezért nem ajánlom a kis fehérjetartalmú cuccokat.:)
Vegyél whey (és vagy kazein, tojás fehérjét) alapanyag szinten is!! Így jóval olcsóbban jössz ki.
Creatin monohydrátot, vagy creatin AKG-ét.
Szénhidrát (dextro, malto, vitargo, palatinose)
Esszenciális zsírsavak
Például:
30-45g whey minőségi protein
30-45g szénhidrát (jobb Vitargo, palatinose), olcsóbb (dextróz, malto)
5-7g creatin monohydrát, vagy 3g creatin AKG
2-3g omega, vagy MCT olajpor
10-15g l-glutamin
3g HM
50g-vel több rizst minden étkezéshez.
kb ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!