Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Kreatin Monohidratot hogy...

Kreatin Monohidratot hogy osszam el es mikor igyam ha 80 kg vagyok? (mindenki mast mond es k*rva idegesito)

Figyelt kérdés
Feltoltesi ido 1 het aztan szintentartas azt tudom.de mennyit akkor es mikor? ehgyomorra? E mellet GLutamint vettem azt szinten szeretnem megtudni hogy hogy a legjobb hasznalni legyszi! Kajammal minden rendben feherjem is van gyorsan felszivodo edzes utan (szolocukorral) Jovo hettol tomeget novelek es szeretnem nagyon jol csinalni mert egy pocs vagyok.
2012. dec. 20. 07:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem kell idegeskedni, mert nem tesz jót a fejlődésnek.:)

Na szóval, első 3 nap 0,3g x testtömegkg kell, majd további 3 napig ennek a fele, azaz 0,15g x ttkg. Ezután mehet a szinten tartás ennek a felével, tehát végig 0.075g x ttkg.

5-6g-os adagokra oszd el. Tehát ha pl az első 3 nap neked kell 24g, akkor napi 4 alkalommal vigyél be 6g kreatint.

Edzés után mehet a turmixba, mert ott a gyors ch segíti a felszívódást. A többi időpontnál kaja előtt menjen 15-20 perccel. Tehát reggeli előtt, edzés előtti kaja előtt és bármilyen szilád kaja előtt 15 perccel.

Glutamin mehet edzés előtt, után és este is lefekvés

előtt.

2012. dec. 20. 08:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Nogyon koszi! akkor ezt igy is csinalom. Es a glutaminbol hany grammot?
2012. dec. 20. 09:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Glutaminból napi 15-25g simán mehet.
2012. dec. 20. 09:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszi!
2012. dec. 20. 10:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Szívesen.
2012. dec. 20. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!