Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A monohidrátot miért kell így...

Sport1992 kérdése:

A monohidrátot miért kell így hígítani? 1G=1dc víz, folyadék

Figyelt kérdés
baj lenne ha nem így csinálnám nem bírok ennyit inni...
2012. júl. 18. 11:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha túl kevés vízbe rakod, akkor nem oldódik fel teljesen.
2012. júl. 18. 11:03
 2/9 dirtboy ***** válasza:
pedig annyit kell,abban jól oldódik és mivel vizet köt meg ezért kell a sok víz fogyasztása.
2012. júl. 18. 11:05
 3/9 dirtboy ***** válasza:
egyébként szinten tartáskor csak max fél litert kell meginni egyszerre mert 5gnál nem kell több egyszerre.
2012. júl. 18. 11:06
 4/9 A kérdező kommentje:
de most töltök fel..
2012. júl. 18. 11:08
 5/9 dirtboy ***** válasza:

akkor meg ki kell bírni azt a pár napot

ha netán én mondtam hogy hogy szedd akkor 3nap lesz szerintem a vészes utána 2nap már könnyebb valamivel.

2012. júl. 18. 11:21
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen, te mondtad és köszönöm, még egy kérdés, lázas vagyok nyirokcsomó gyulladásom van így edzeni se tudok menni...lehet valami hátránya,hogy most feltöltök?
2012. júl. 18. 11:22
 7/9 dirtboy ***** válasza:
akkor várd meg még túl leszel rajta,akkor érdemes kreatin kúrát csinálni ha minden tökéletes,kaja,edzés minden
2012. júl. 18. 11:26
 8/9 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm
2012. júl. 18. 11:31
 9/9 Zakathol ***** válasza:

Ha napközben megvan a 20 testtömeg kilogrammonkénti 1 liter víz akkor nem muszáj fél litert lenyomni egyszerre.

A kreatinnak nem létszükséglet, hogy oldott állapotban idd meg, tehát ha 3-4 decivel le tudod tuszkolni az már elég. Csak fontos, hogy meglegyen a napi vízfogyasztás.

Ha pedig túl kevés vízzel próbálod letolni, akkor ritkán ugyan, de a gyomrod lehet hogy panaszkodni fog.

A lényeg, hogy a lehető legtöbb vízzel idd meg, de ha nem megy le a fél liter akkor az sem egetrengető probléma.

2012. júl. 18. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!