Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Miét nem fejlődök?

Miét nem fejlődök?

Figyelt kérdés

már 1 év 1 hónapja gyúrok és nem nagyon látom hogy fejljlődnék haverom másfél éve gyúr kis sovány gyerek volt semmit az ég egy adta világon semmit nem szed és 40es karja van (14 éves)

én mikor kezdtem 40kiló voltam 27es karral most 54 kiló 31.5 cm karral melbőőségem akkor nemtudom menyi volta most 93

miértnem fejlődök anyira?

2012. dec. 11. 19:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Kellene tömegnövelő étrend is.
2012. dec. 11. 19:36
 2/6 anonim válasza:
Ne gyúrjál 18 év alatt mert megáll a növekedésed és nem tesz jót. Inkább kezdj el küzdősportolni pl.;Kick box, box.nnai...
2012. dec. 11. 19:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha az étrended nem megfelelő soha nem fogsz fejlődni.
2012. dec. 11. 19:38
 4/6 anonim ***** válasza:

na de papi.

itt írod,hogy 1 év alatt 14 kiló jött rád.

ez mi a tököm akkor?

hasra szedted fel?

amúgy meg jah,étrend kell,mert az 54 kila még mindig női súly.

2012. dec. 11. 20:53
 5/6 A kérdező kommentje:

hogy értitek hogy tömeg növelő értend mert én nem nagyon vagyok otthon ebbe a témába!

ti mit ajánlotok tömegnövelő étrendre?

2012. dec. 12. 19:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).

Ezekből kellene leginkább összerakni:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

Itt találsz tömegnövelő étrendeket is: [link]

2012. dec. 12. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!