Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » 14 évesen gyúrás?

14 évesen gyúrás?

Figyelt kérdés
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy 14 évesen mennyire ajánlatos elkezdeni a gyúrást?Olvastam már olyat is hogy káros/megállít a növésben stb....de olyat is hogy nem.Az alkatom/genetikám szerintem elég jó,szinte minden meglátszik rajtam.7évet judoztam tehát az alapozás már megvan.

2012. dec. 10. 20:25
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Óvatosan elkezdheted, de az sem lenne gond, ha még egy-két évig saját testsúlyos edzés menne.
2012. dec. 10. 20:29
 2/6 anonim válasza:
Hát szerintem állíts össze egy edzésprogramot hazsnálhasz súlyzót is..AZ én barátom még anno ,amikor megismert nekem akart keménykedni,hogy gyúr akkor csak fekvőzött meg ilyenek..mostmár jár rendesen kondizni..és elég szépen látszik rajta:)
2012. dec. 10. 20:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem állsz meg a növésben nyugi.

Max ne olyan súlyokkal edz amitől összefosod magad erőlködés közben és nem lesz gond.

2012. dec. 10. 22:33
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat megy a zöld kéz:)

És szerintetek mehetek edzőterembe is vagy csak otthon súlyzókkal?

2012. dec. 11. 15:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Terembe is mehetsz, de melegíts be rendesen és normális súlyokkal eddz, ne rángass derékból irreális nagy súlyokat. Kerüld még a nagy súlyos guggolást, felhúzást, támasz nélküli kétkezes evezést a gerinced és az ízületek védelme miatt.
2012. dec. 11. 15:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Ha még jönnek értelmes válaszok/tanácsok,szívesen várom őket és mennek a zöld kezek is!:)
2012. dec. 11. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!