Hogyan edzek ebben az esetben?
Figyelt kérdés
edzek kb. 2éve de sajnos nincs lehetőségem túl sok alkalommal csupán heti 1x-2x. de sajnos most még az is keresztbe tett ennek,hogy lett egy macerás sérülésem ami következtében 3 hónapig nem hajolhatok, nem emelhetek ,illetve fekve nyomás stb. viszonylag kis súlyokkal végezhetek. szerintetek hogyan csináljam? 4x10-es gyakorlatokkal? vagy még nagyobb ismétléssel vagy/és szinte semmi pihenővel super set-ben?a lényeg az lenne,hogy ne veszítsek sokat az izomzatomból addig amíg nem kezdhetem újra teljes gőzzel az edzést. gondoltam arra hogy esetleg segítek magamon még BCAA X-PRESSEL az segítene?2012. nov. 10. 21:17
1/3 anonim válasza:
nem hajolhatsz?
gerinc,porckorong?
járj el gerinctornára.
vagy a fegyencet is elkezdheted addig.
gerinc sérüléssel hagyd a francba a súlyzós edzést.
még lesérülve sem okulsz?fura ez.
vagy ha már súlyzó,akkor az a kettlebell legyen,ha már helyrejöttél.
az a legtöbb gerincproblémát,sérülést segít helyrehozni.
2/3 A kérdező kommentje:
nem nem erről van szó:) thai box meccsen véletlen bekaptam 1 rossz ütést szemgolyóra és meg repedt a szemem alatt a repedésből meg vér jön fel ezért piszkált a látásomat is 1-2 hétig de most már az orvos szerint csak várni kell a gyógyulással. meg ez a nem hajolásos nem emelős téma.
2012. nov. 10. 21:59
3/3 anonim válasza:
jah,értem.
akkor viszont semmilyen megerőltető mozgás nem kellene szerintem.
gondolom a célod a mielőbbi gyógyulás.
pihend ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!