Ha nincs edzőtársam thai box edzésre akkor hogyan edzek?
Figyelt kérdés
Egyedül megyek és ha netalántán az edzésen nincs full kezdő akkor, kivel/mivel hogyan edzek? Félek egy kicsit egy tapasztaltabbal edzeni elsőnek.Egy edző van és szoktak lenni kb 30 an.2012. okt. 25. 20:43
1/6 anonim válasza:
Én a helyedben pont hogy egy kezdő edzőtárstól félnék. Egy tapasztaltabb már be tudja lőni, hogy milyen szinten állsz, és aszerint fog bánni veled. Azaz nem veri szét a pofádat, de azért megdolgoz rendesen. Plusz a haladónak megvan azaz előnye, hogy tudja magát kontrollálni, azaz vigyázz rád, nem felelőtlen. Egyszóval ne aggódj, menj csak bátran...
2/6 anonim válasza:
a kezdők még páros gyakorlatnál is tökön,térden rúgnak,sérülés veszélyesek,uh sokkal jobban jársz egy tapasztaltabb partnerrel,akitől nem mellesleg tanulhatsz is.
3/6 anonim válasza:
A balf4sz kezdőktől jobban félj, nincs technikájuk, pontatlanok, nincs védőfelszerelésük (vagy szar) cserébe frusztráltak, és ezt erővel pótolják.
4/6 anonim válasza:
Tájbox.. miért nem táj balett?
Sz.ar edzésre mész, ennyire bízol már az edzőben.. királyak a sportok, én ezért 'tisztelem' ennyire az ilyen lóf.asz sportocskákat, meg a gyakorlóikat.. edzésre nem mertek lemenni, az edzőtökben nem bíztok, és ezt már csak tetőzi hogy bakker hadonásztok mint a kiskrampusz, mert ütni/rúgni nagyon gyengén tudnak..
Na jó, befejeztem.. elnézést, kiszaladt.
5/6 anonim válasza:
Oké, gondolom te vagy a régen "Aczél" néven regisztrált felhasználó. Felismerhető az elfogultságod és a tiszteletlenséged. Gondolom valami pszichológiai problémád is van, hiszen egyfolytában arról beszélsz hogy hogy fogsz megölni valakit. Oké, értem én hogy harcművész vagy, nekem is vannak harcművész barátaim, de egyiknek sem ilyen szánalmas, lealacsonyító a természete. Ők tudják mi az a tisztelet. Elmondanád nekem, voltál- e már éles helyzetben? Úgy értem amikor komolyan megtámadtak, és ahogy egyfolytában mondogatod, hogy 5 ember jött késsel meg ilyenekkel?
6/6 anonim válasza:
persze, elvették az uzsiját az isiben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!