Küzdősport választás előtt állok. Kick-box vagy Thai-box? Heti 3 konditerem egy éve folyamatosan + 8 éve focizom. Mind a kettő szimpatikus, melyik edzésre lenne érdemesebb elmenni?
profi felszerelés is kijön ennyiből
de azért nem biztos hogy jó választás eggyből cuccot venni mert lehet hogy ott adnak aztán lehet hogy megveszed és pár hónap múlva már utálni is fogod a sportot
én thai-box-ra jártam és nekem nagyon tetszett.
a 25.000 sok,nem kell rögtön profi felszerelést venni!pláne,hogy a dechatlon-os cuccok is teljesen jól bírják.a kesztyű is jó,csak a súlyt kell eltalálni. sípcsontvédőből a lábfej nélkülit vedd,mert a lábfejes örökké lecsúszik.bandázsból meg olyat válassz ami beszívja az izzadtságot és nem csak dísznek lesz rajtad. Oss!
köszönöm a válaszokat, utána érdeklődtem a dolgoknak, és ahova járnék egyesület, ott van mind a kettő, mondták próbálja ki mind a kettős és utána könnyebb lesz választani, mondjuk talán Thai jobban tetszik külsőre
felszerelést neten néztem körbe, amiket néztem az mind LonsDale volt
Mindegy, mindkettő egy megkötésekkel teli sport. Éppen csak szabályos az ütés kesztyűben, és nem adnak labdát. Ennyiben különböznek a focitól.
Ráadásul többnyire gyengén oktatják őket, szórakozásnak elmegy.. de tanulni nem fogsz sokat.
Ellenpélda, vannak jó kickboxolóink. Na most mihez képest.. sakkozókhoz képest jobban rúgnak? :D
Gyakorolj harcművészeteket, szerintem.
Sport karate?
Mert akkor kevésbé szúrják le utcán, vagy annyira keményen megáll hogy leszúrják ugyan, de eltörhet közben a kés?
jézusom... :D
ha profi krav magás vagy akkor nem gond a kés :D
viccet félretéve, kés ellen legjobb megoldás futás, mert aki kést ránt elő az már le is mer szúrni :S
amúgy meg thai boxra járok, és nagyon tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!