Jumbo (zöld) vagy Gain Fast universal 3100 tömegnövelő a jobb?
Néhány EXTRA brutális szénhidrátot, és MINIMÁLIS protein tartalamzó tömegnövelő. A %-os érték azt jelzi, hogy 100g protban mennyi a protein. 35% alatti protein esetén valaki árulja el nekem miért vesz pár száz forintos cukrot
ennyi pénzért? Megérteném, ha lenne még mellett sok-sok minden más izomfejlesztő alapanyag.
AminoStar - Actions Whey Gainer 14%
BioTech - Max Gain Plus 9%
Dymatize- Super Mass Gainer 16%
Muscletech - 100% Premium Mass Gainer 16%
Nutrend - Mass Gain 14%
Optimum Nutrition - Serious Mass 15%
Pro Nutrition - Pro Mass 14%
Scitec - Mass 8%
Trec Nutriton - Magnum 8000 13%
Gaspari - Real Mass 15%
Activlab - Musli Gainbody 16%
Universal - Gain Fast 15%
Amix - CarboJet Gain 15%
Activlab - Whey Gainbody D.P. 20%
ATP Nutrition - Maxi Gaint Mass 25%
Best Body Nutrition - Mass 7000 21%
BioTech - HyperMass 5000 25%
BioTech - Nitro Gain Gold 21%
BioTech Hyper Mass 5000 25%
Full Force - Forced Mass 22%
MuscleTech - Mass Tech Pro Series 23%
Mutant(PVL) - Mutant Mass 20%
NutraBolic - Mass Fusion 20%
Nutrend - Compress B.I.G. 26%
Olimp Nutrition - Super Whey Gainer 30%
Peak Supreme Mass Builder 25%
Pro Nutrition - Pro Gainer 28%
QNT - Metapure Mass 28%
Scitec - Jumbo 23%
Scitec - Mass 20%
Tested Nutrititon - Tested Gainer
Twinlab - Gainers Fuel Pro 20%
Weider - Crash Weight Gain 18%
Weider - Mega Mass 4000 19%
mindkettő katasztrófa és egyaránt roppant sz@r.
Ezek nagyon ki fehérjetartalmúak, nem alkalmasak minőségi tömegnövelésre.
Szerintem olyan tömegnövelőt vegyél amiben a fehérjetartalom több, mint 30%. Több ilyen is van, pl.: Pro nutrition gfx8, Volumass35, Jumbo prof., dymatize hi protein gainer, Vip body deluxe all in one 2.0, Isomass extreme gainer. Gaspari real mass, BSN true mass, stb..
De még inkább vegyél egy jó tejsavóproteint és ahhoz tegyél edzés után 40-50g gyors szénhidrátot, pl dextrózt, vitargo-t, supercarb fast-ot, stb.
Így reggel a zabpehelyhez is tisztán (gyors ch nélkül) tudod tenni a proteint a zabpehelyhez, illetve bármikor napközben összetett szénhidrát menjen a proteinhez. Tömegnövelőt, illetve gyors szénhidrátot csak edzés után kellene alkalmazni, mivel csak itt van célja és értelme a cukrok bevitelének. máskor nem kellene csesztetni az inzulinrendszert.
A Gain Fast nekem erős haspuffadást okozott. De állagra jobb, sűrűbb, jobban eltelít.
Mindenki jön itt a magas cukor, szénhidráttartamával. Könyörgöm, hízni akarunk, ettől lehet! Én nehezen hízó vagyok, próbáltam egy ideig főleg csak fehérjeturmikszokat inni, de nem híztam tőlük egy dekát sem. A fejlődéshez magas szénhidrátbevitel kell.
Ismerősöm is panaszkjodott, hogy a zöld Jumbótól hízott 3-4 kilót, utána ugyanazért a pénzért vett fehérjét és teljesen hatástalan volt növekedés, fejlődés szempontjából.
Véleményem, tapasztalatom szerint ezek teljesen jó tömegnövelők, tetszés szerint adagolható hozzá még plusz fehérje igény szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!