Hogyan csináljam az előreszaltót, hogy ne fájjon?
amikor szaltózóm, mindig durván guggolásba érkezem, és utána rohadtul fáj a bokám meg az egész lábfejem... hogy csináljam hogy ne fájjon?
ui.: pls. csak olyan írjon aki tényleg ért hozzá!
Hát figyelj.Ha van szivacs otthon,akkor gyakorold be azon rendessen,még nem fog menni rendessen!énis ugy kezdtem és mindig guggolásba értem le.De ahogyan gyakoroltam,egyre jobb lett,és már a talpamra érkeztem le.Bár sima talajon is csinálom,azért szivacsokon kellemesebb a leérkezés.
Ja,még valami,ha szaltozol,akkor probáld meg ugy,hogy mikozben pordulsz át,akkor megragadod a kezeddel a lábadat,így nagyobb lenduletet adva.De javaslom,ezt is eloszor szivacson gyakorold,ha van szivacs...és ugráskor soha ne tedd szét a lábadat,mert akkor rosszul van a testartás,és vagy seggre,vagy pedig ami rosszabb,hátadra esel,és még egy dolog,a lábad is nagyon fájhat utánna,mert rosszul értél le.
Lényeg:Minél nagyobbat ugorj,és nagy lenduletet vigyél bele,és fogd meg a lábadat is kozben.Remélem tudtam segíteni,Matyi voltam,16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!