Krav maga; jó ötlet?
Sziasztok!
Milyen az a krav maga? Milyen pl. hatékonyság szempontjából, ha pl. egy verekedésbe keveredek? Érdemes ezt megtanulni. Ismerek helyben egy nagyon jó edzőt.
16 éves (fiú) vagyok 175cm és 53kg. Jelenleg boxolok, de nem versenyszerűen, hanem pusztán önvédelem gyanánt. Azért szeretném megkérdezni, hogy mennyire lenne "jobb"?
Köszönöm!
Üdv.
Ha jól tudom az Afganisztánban lévő katonáknak is ezt tanítják, talán nem véletlenül.
A box az elég kötött, ez az egyetlen problémám vele. Pl. a box-ban nem tanítanak meg bicskával hadonászó cigány ellen.
#2 válaszoló: A könnyű súly olyan nagy előny, hogy azt te el sem tudod hinni. Ütő erőm is elég nagy.
Egyébként nem vagyok kötözködős fajta, de ha belém kötnek, akkor azt nem hagyom annyiban.
nincs ütőerőd. az a testsúly függvénye. kamatoztasd a gyorsaságodat. fuss el.
ha meg bekerítettek, akkor ráb@sztál. sosem hagyjuk magunkat bekeríteni. azér kéne már elötte elfutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!