Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Futás közbe szeretnék sulyokat...

Cevapos10 kérdése:

Futás közbe szeretnék sulyokat rakni a vállamra ötlet?

Figyelt kérdés
Szóval futáskozbe egyéb sportokhoz ,sétához volna szükségem súylokra a 2 lábamra csuklokra és akár a válamra is ötlet? láttam neten sulyokat ami meg felelne de nincs 200 eurom rá :S valami olcso házi praktika? És lehet gondom belole hogy ezeket esetleg nap mit nap hordjam ?:O bocs a helyesírásért nem a erőségem :(
2011. szept. 13. 19:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ötlet, hogy ne csináld, mert baromság. A csukló és bokasúlyok szétcseszik az ízületet ahogy rázkódik. Fuss gyorsabban, vagy fuss emelkedőn, ha nagyobb terhelés kell. De súlyokat magadra rakni felesleges.
2011. szept. 13. 19:56
 2/9 A kérdező kommentje:
sok keleti ember csinálja :P én is ismerek egy keleti barátot ő mondta hogy bevált modszer :P és akarom :D miért baszná szét a izuleteket?
2011. szept. 13. 19:58
 3/9 anonim ***** válasza:

nagyon zsír, hogy elnézést kértél a helyesírási hibákért :D

nos, hogy egészséges vagy nem, az egy dolog, én most egy 2 kilós lábsúlyt fogok koptatni, előző szemeszterben volt hogy már megszoktam, alap felszerelés volt minden nap az egyetemen.. de ha pl. dechatlonban szétnézel, nem olyan drága dolgok ezek. mondjuk 4-6000 forintot hamar el lehet szórni ilyenekre, de akkor pár évig kitarthatnak.

de varrhatsz magadnak, ha az egyszerűbb..

2011. szept. 13. 22:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Olcsobban nem csinalsz mint veszel . Esetleg 2 liter tejet veszel es futsz . Am. Tenyleg folosleges mert euek fitnershez vannak emelkesd a kezed stb nem futashoz . Futad am. Is egeszsegtelen bizonyos ertelemben aggatsz magadra sulyt ezekrn mem segitrni
2011. szept. 14. 13:29
 5/9 anonim ***** válasza:
terheled a testedet. ezt biztos lehet szuper egészségesen végezni, de azt mondom, ami több 1000 éve hagyományosan bevált módszer, az valahogy lehet hogy ma sem feltétlen rossz dolog.
2011. szept. 14. 17:22
 6/9 A kérdező kommentje:
szerintem is :P szeretk futni akarom hogy nehezbb legyen :P varni hogy tudnék magamnak?:O
2011. szept. 14. 20:04
 7/9 anonim ***** válasza:
viccelt ....
2011. szept. 15. 06:25
 8/9 anonim ***** válasza:

azóta leleveleztük már. anyag, homok zacskóban, tű és cérna. rögzítésre tépőzár vagy kötél...

csak feltehetően nem lesz elég jó minőségű, vagy ha igen, akkor is éppen témában van "kutatás altt" részemről, hogy milyen egészségügyi, mozgásszervi problémákat okozhat, ha én pl. 2 kilóval edzek.

szóval még egy kis türelem..

2011. szept. 15. 06:45
 9/9 A kérdező kommentje:
kk
2011. szept. 15. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!