Azok az emberek akik ilyen nagy súlyokat cipelnek versenyszerűen azok milyen sportot űznek?
Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 21:08
1/11 anonim válasza:
Lehet hogy csak én vagyok hülye , de sztem ebből senki sem fogja megérteni , nagyon h.ülyén fogalmaztad meg .
3/11 anonim válasza:
Benne van a válasz a kérdésedben.
4/11 A kérdező kommentje:
csak te vagy hülye!
2010. júl. 30. 21:39
5/11 anonim válasza:
Bár ez nem nekem szólt, de ilyen alapon te egy sötét, arrogáns fa.sz vagy, aki nem képes a Google-t használni. =)
7/11 anonim válasza:
Fogj egy jó nagy súlyt , egy erős kötelet , a súlyt kösd a lábadra , aztán mehet a fejes a Dunába ! Hajrá ;)
8/11 A kérdező kommentje:
ménem a tiszába?
2010. júl. 30. 22:48
9/11 anonim válasza:
volt egy műsör a világ legerössebb embereiröl szolt, és nagy súlyt kellett elvinniük egyik helyről a másikra...arra gondolsz??
10/11 anonim válasza:
Súlycipelő. Én a google-be azt találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!