Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ugye hogy a KICK-BOX a legjobb...

Ugye hogy a KICK-BOX a legjobb stílus?

Figyelt kérdés

Mindenki folyton a ju-jutsut, a krav magát, a wing chunt, a sima boxot, ashihara karatét a thai boxot, BJJ-t a savatét (francia boxot) és a birkózást isteníti.

Holott a kick-box a legjobb. Nincs benne semmi bonyolult misztikus ökörség. Üt és rúg. Verhetetlen, csak a lényeg.

2012. aug. 3. 15:09
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim válasza:
A kis sparingollásal sz.rt sem érsz.Egy birkozó úgy bele bszna a betonba hogy beszakad a dobhártyája mindenkinek 100 méteren a csatanástól.Egy igazi pusztakezes ír boxoló egy egyenessel úgy beveri a szádat hogy a fogaid körmenetet játszanak a bennmaradásért.
2013. jún. 28. 18:23
 62/70 anonim ***** válasza:

Hú kérdezö te egy hüly e vagy már bocs a birkózó betonba baszn a a boxoló egy erös horoggal kiütne a BJJ -s földre küldene a thai box os lekönyökölne párszor és annyi lehet hogy te az ugró forgó rúgásaiddal nagynak hiszed magad de egy kemény ellenfél aki nincs annyira elszállva magától mint te az leverne ne értsetek félre én nem szidom a kick boxot csak nem kell ennyire elszállni

Én sem teszek fel egy kérdést hogy ugye a thai box a legjobb mert ...

2013. jún. 30. 20:37
 63/70 anonim válasza:
én mindketőt csinálom és együtt a kettő a legjobb 0a thaikick box
2013. szept. 13. 20:47
 64/70 anonim ***** válasza:

A Savate is Kickbox, csak épp a francia változat.

És ezt azért dicsérik különösen mert az ütő-rúgó sportok közül ez az egyik legjobb. Különösen itthon. Itthon ugyanis a Kickbox oktatása talán még a Wing Chun-énál is rosszabb. Míg a Savate oktatása elsőrangú, mivel bajnokok oktatják.

A Krav Maga meg a Defendo kuka, mivel ezeknek a legjobb változatát csak katonáknak/rendőröknek oktatják. Tehát a civil változat az semmire nem jó. A Wing Chun-ról nem hallani túl jókat. De ennek főleg azaz oka, hogy nem készítenek fel benne a harcra. Mondjuk jön valaki aki bikából lábon rúg, ezt nem fogod levédeni a mókusboxszal. A sima box az sima box. Az Ashihara Karate... azt nem ismerem. A Thaibox ringbe való, nem valami dinamikus stílus, inkább olyan hogy két ember egymással szemben áll és aki előbb kidől az győz. Én úgy hívom, hogy aki tovább bírja a másik rúgásait az győz stílus.

2015. dec. 13. 10:20
 65/70 loresztosz válasza:
Ha te kemeny kicb-kox osnak erzed magad menj verekedni egy kemeny Kyokushin karatessal...garantalom hogy kek es zold leszel
2017. szept. 17. 21:25
 66/70 anonim válasza:
Hallod te kisfiú!!! Én boxoló vagyok és rengeteget harcoltam Kick Boxossal! Annyi az egész hogy rúgnak egyet bordára,lekönyöklöm és egy akkorát belevágok a fejébe hogy megszédül! Utánna megint jön egy rúgással,kivédem,és akkora állast adok nekik mint a ház!!! Na így becsüld le a boxolókat meg a Muay Thaiosokat mert téged kinyírnának!!! És Mösziő Zserárd úgy pofán rúgna hogy a következő kontinensig meg se állnál!!!😒
2017. nov. 27. 18:44
 67/70 Dragonborn69 válasza:
Én már egy ideje kung fu-zom és az inkább erősítésnek jó meg a műveszeten va a hangsúj és nem a harcon. Viszont meggyőződésem hogy a muai thai a harcművészetek koronázatlan király. folyton a "sparring"-olásokkal jöttek meg hogy ott mekkora a harcművészetetek de a szerintetek mért minden MMA alap harcmodora a muai thai és a kubi szumo. Na mindegy igazából sose csináltam csak néztem de azt elég nagy szenvedéllyel és belenézéssel a dolgokba. Köszönöm
2018. júl. 17. 01:29
 68/70 anonim válasza:
Igazi hülyegyerek vagy. De az az igazi anyámasszonykatonája, aki egy pöccintéstől kidől. Egyrészt Magyarországon a kick-box oktatás kb a béka segge alatt van. 17 éve foglalkozom kyokushin karatéval, emellett 7 éve muay thai-al. Sparring és "komolyabb" bunyóm is volt már kick-box arcokkal. Semmiben sem kiemelkedők. Az ütőtechnikájuk nagyrészt, jó esetben egy erős közepes, a rúgótechnika viszont túlnyomórészt gyalázat. A mae gerit (egyenes vonalú rúgás) kb nem ismerik vagy szarul csinálják (valamiféle toló mozdulat lesz belőle, de dög lassan), a körívesük gyenge és pontatlan, sok olyan gyökér volt, aki kb lépni nem tudott, mert volt olyan hülye, hogy a medencecsontomra rúgott. Támadásokat nem bírják, hamar látszik rajtuk a fájdalom. Összességében pontatlanok, szedettvedettek, nem bírják a gyűrődést, javarészt nem elég edzettek. A legparasztabb buldózer módon harcoló muay tahi-ost is többre tartom, mert az legalább fél perc után nem sántikálva, leeresztett kézzel pánikol a ringben. Bénák, hülyék, mindenhol vannak, de a kick-box tényleg az a küzdősport, ahol a reszli gyűlik össze, mert a szar karatés, punciskodó thaios és a béna boxoló úgy gondolja majd ott jó lesz. És akkor még ezek a jobbak, mert legalább van előképzettségük. Állj le a Van Damme filmekkel.
2020. ápr. 25. 02:08
 69/70 anonim ***** válasza:
ahamm neked még nem volt olyan h talpaltál egyet a levegőbe, majd a ellenség hátraesett vagy 30 métert? Velem igen 15 éve kid-boxolok....
2020. júl. 21. 13:06
 70/70 anonim ***** válasza:

Na de hogy ne csak a 15 éves kid-box karrierem teljesítményével rajozzak elmagyarázok neked valami fontosat!!!444!

Te lehetsz a legrosszabb kid-boxos a világon mert csak is az lehet a legjobb aki leszarja hogy az ő sportja a legjobb vagy a legrosszabb amíg ő benne a legjobb....

2020. júl. 22. 17:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!