Ugye hogy a KICK-BOX a legjobb stílus?
Mindenki folyton a ju-jutsut, a krav magát, a wing chunt, a sima boxot, ashihara karatét a thai boxot, BJJ-t a savatét (francia boxot) és a birkózást isteníti.
Holott a kick-box a legjobb. Nincs benne semmi bonyolult misztikus ökörség. Üt és rúg. Verhetetlen, csak a lényeg.
Hú kérdezö te egy hüly e vagy már bocs a birkózó betonba baszn a a boxoló egy erös horoggal kiütne a BJJ -s földre küldene a thai box os lekönyökölne párszor és annyi lehet hogy te az ugró forgó rúgásaiddal nagynak hiszed magad de egy kemény ellenfél aki nincs annyira elszállva magától mint te az leverne ne értsetek félre én nem szidom a kick boxot csak nem kell ennyire elszállni
Én sem teszek fel egy kérdést hogy ugye a thai box a legjobb mert ...
A Savate is Kickbox, csak épp a francia változat.
És ezt azért dicsérik különösen mert az ütő-rúgó sportok közül ez az egyik legjobb. Különösen itthon. Itthon ugyanis a Kickbox oktatása talán még a Wing Chun-énál is rosszabb. Míg a Savate oktatása elsőrangú, mivel bajnokok oktatják.
A Krav Maga meg a Defendo kuka, mivel ezeknek a legjobb változatát csak katonáknak/rendőröknek oktatják. Tehát a civil változat az semmire nem jó. A Wing Chun-ról nem hallani túl jókat. De ennek főleg azaz oka, hogy nem készítenek fel benne a harcra. Mondjuk jön valaki aki bikából lábon rúg, ezt nem fogod levédeni a mókusboxszal. A sima box az sima box. Az Ashihara Karate... azt nem ismerem. A Thaibox ringbe való, nem valami dinamikus stílus, inkább olyan hogy két ember egymással szemben áll és aki előbb kidől az győz. Én úgy hívom, hogy aki tovább bírja a másik rúgásait az győz stílus.
Na de hogy ne csak a 15 éves kid-box karrierem teljesítményével rajozzak elmagyarázok neked valami fontosat!!!444!
Te lehetsz a legrosszabb kid-boxos a világon mert csak is az lehet a legjobb aki leszarja hogy az ő sportja a legjobb vagy a legrosszabb amíg ő benne a legjobb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!