Ugye hogy a KICK-BOX a legjobb stílus?
Mindenki folyton a ju-jutsut, a krav magát, a wing chunt, a sima boxot, ashihara karatét a thai boxot, BJJ-t a savatét (francia boxot) és a birkózást isteníti.
Holott a kick-box a legjobb. Nincs benne semmi bonyolult misztikus ökörség. Üt és rúg. Verhetetlen, csak a lényeg.
"A ju-jutsu is mi? Japán gésabirkózás, mire a bushido szellemével megáldott ju-jutsus megmozdulna egy földrevitelre vagy karfeszítésre addigra kap egy rúgást és szintén kifekszik és a budo szelleme elszáll. "
Mire indítanád a rúgást a jujutsus épp helyére teszi a katanáját amivel épp az imént darabolt fel és elméláz a sok fárasztó hülye gyereken aki a gyikre tesz fel idiótábbnál idiótább kérdéseket illetve kigondolja mit fog vacsizni. Close enough.
Egyszer jönnél le egy kick-box edzésre, meglepődnél, nem tudom, hogy ti karatén vagy ju-jutsun amire jársz miket csináltok, de láttam már ju-jutsust és karatést is ütni. Úgy üttök mint a lányok, egy egyenest sem tudtok ütni. Akkor ki is űz női bunyót? Még, hogy kick-boxra sok csaj jár? Hány kick-box edzést látogattál keyboardwarrior, hogy ilyeneket állítasz? Nálunk egy csaj sincs és amióta megalakult a klub (8 éve), azóta 1 csaj volt, ő is mindössze 2 hónapig.
Mellesleg a ju-jutsu inkább női "önvédelem", lehet azzal dobálózni, hogy több száz évvel ezelőtt a szamurájok így meg úgy...csak a valóság más.
(Ja hát NEM CSAK nőknek! XD)
Én látogattam anno ju-jutsu edzést, gondolkodtam is azon, hogy járjak-e rá, de nem akartam sok lánnyal birkózgatni. Ilyen edzéseken sok a csaj, láttam a saját szememmel.
Szóval akkor is űz női stílust? Sok csávó azért jár ilyen edzésekre, hogy a csajokat földharc közbe letapizza. Van ju-jutsus haverom tudom, hogy megy ez cimbora.
Ez mai magyar ju-jutsu oktatás. Az, hogy milyen nagy fenomenális tradicionális múltja van az már csak egy dolog. A régi szamurájok látnák a mai ju-jutsut, bizony ők is azt mondanák rá, hogy gésabirkózás.
Már várom a sértődött ellenreakciót, pedig csak azokat a tényeket írtam le amit láttam, na meg azokat amiket a ju-jutsus haverjaim is állítanak.
Figyelj csak öcskös...
Egy birkózóval szemben semmit se tudnál csinálni, iszonyat jó erőben vannak és egy szempillantás alatt ráugrik a lábadra. A földön meg nézhetnél a nagy kickbox tudásoddal miközben összecsomagol és egyenkét töri el a végtagjaid.
A boxolót szintén ne fikázd, mert bizonyított tény, hogy a boxolók ütnek legnagyobbat, leggyorsabban,legjobban, mire te megemeled a tyúkszemes lábadat 4-et kapsz és fekszel.
Van egy kyo karatés ismerősöm is, iszonyat erős, tele van powerrel a sok edzéstől. Ja és a hasa kőkemény, azt kiedzik de nagyon. Az ökle is egy nagy tömb, ha azzal ráb*sz a cuki kis kickboxos bordáidra azok törnek mint a ropi. A többi stílust nem ismerem, de hallottam jókat róluk.
És ezt sasold:
idéznék az előbb említett oldalról:
"Alapos bemelegítés után egész testet átmozgató, komoly izommunkát igénylő gyakorlatokkal várok Mindenkit, aki izmosan formás alakra vágyik, nagy hangsúlyt fektetek a kritikus pontokra:) (felkar, popsi, comb, has...)."
na ezt csak te fogod kibírni röhögés közben, de örülj, hogy kerek a popsid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!