Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ugye hogy a KICK-BOX a legjobb...

Ugye hogy a KICK-BOX a legjobb stílus?

Figyelt kérdés

Mindenki folyton a ju-jutsut, a krav magát, a wing chunt, a sima boxot, ashihara karatét a thai boxot, BJJ-t a savatét (francia boxot) és a birkózást isteníti.

Holott a kick-box a legjobb. Nincs benne semmi bonyolult misztikus ökörség. Üt és rúg. Verhetetlen, csak a lényeg.

2012. aug. 3. 15:09
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
"röhögés nélkül"
2012. aug. 4. 18:51
 22/70 anonim ***** válasza:

" Üt és rúg. Verhetetlen, csak a lényeg."

Ó remek, a kick boxosoknak bármely stílus képviselői ellen lehet esélye EGY SZABÁLYOS VERSENYEN.

Üt és rúg, csak a lényeg. Kit érdekel hogy az utcán késsel mennek rád,hiszen a kick box-os edzésen ezzel alig törődnek?

A BJJT és a karv magát egy soron említed a savatéval és az ashihara karatéval? Nagy tudású sport ember TANÍTS MINKET!!!

De a legjobb, tényleg a legjobb. Azt írtad, hogy a kick box jobb a thai box(muay thai)nál. HÁT ezen beszarok a röhögéstől :DD Te, figyi, küldj levelet a 10 legjobb kick boxosnak a világon, kérd meg szépen őket, csoszogjanak el dél kelet Ázsiába, és iratkozzanak be egy muay thai(thai box) versenyre.

2012. aug. 4. 18:55
 23/70 A kérdező kommentje:

Ó persze......

Bokszoltam másfél évig én is, nem nagy durranás. Ezért váltottam kick-boxra. Igen valóban jobbak VALAMIVEL kézzel az ökölvívók. Sima boxba valóban egy picivel jobbak is mint mi, de ha már emeljük a lábunkat akkor már rinyálnak, hogy csak kézzel. Egy combrúgás és seggre esnek. Sparringoltam már velük. Nem olyan ilyesztőek. A kyokushinosok, pedig...azok még a bokszolóknál is gyengébbek, mert egy bokszoló még azért tud ütni, de egy karatés se ütni és normálisan rúgni sem. Azok a karateütések is mik? Mereven mozognak, szögletesen egy kumite-ba elmennek azok az ütések, de mire kivitelezel egy tsuki-t kapsz 2 egyenest meg egy horgot. Arról nem is beszélve, hogy kyoba nincs fejre ütés. Ezért sparringor sokszor elfelejtik a fejüket védeni, arról nem is beszélve, hogy a felütést állra MINDIG becumizzák. Ráadásul a combjuk sincs feledzve, 1-2 low-kick és sántít.

Kyosok csak menőznek az "Erők aratéjukkal", kár a sparringokon ez nem látszik.

2012. aug. 4. 18:58
 24/70 anonim ***** válasza:
Ha ennyire vágod, hogy a kyo egyszerű verseny sport, akkor miért pont az ashihara karatét írtad a kérdesednél?
2012. aug. 4. 19:00
 25/70 anonim ***** válasza:

"Arról nem is beszélve, hogy kyoba nincs fejre ütés. Ezért sparringor sokszor elfelejtik a fejüket védeni, arról nem is beszélve, hogy a felütést állra MINDIG becumizzák."

Nem akarom a kyosokat védeni, egy kicsit én is lenézem őket mivel verseny karate. De AZÉRT NEM VÉDIK A FEJÜKET MERT MÁS FAJTA VERSENY SZABÁLYOKRA KÉSZITIKK FEL ŐKET. Egy kyo karate ember elmehet egy k1 versenyre, nincs hozzá szokva a szabályokhoz, leverik, egy kick box-os elmegy egy karate versenyre, nincs hozzá szokva a szabályokhoz, veszíteni fog.

2012. aug. 4. 19:06
 26/70 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=_Mc5HIpA_9M&feature=related

Itt vannak az ashihara karatésaid, úgy verekszenek, mint a kyokushinosok. Ugyanis az ashihara is a kyoból alakult ki ha jól tudom. Az ashihara is sport. Semmivel sem keményebb vagy jobb egy kyonál.

Alakformáló női kick-box, persze..... a kick-box aerobicnak köze sincs a kick-boxhoz. Ugyanúgy van capoeira aerobic is, sőt van thai box aerobic is, amit Thai Bo-nak hívnak. Na most akkor mi is van Ong Bak-ra maszturbáló gizda tájfighterek? XD

Kicsit már kezd unalmas lenni, hogy a kick-boxot női sportként állítják be, mert csak a boksz+birkózás kombó, a japán ju-jutsu, a francia box, meg a krav maga lehet jó.

Arról nem is beszélve, hogy megvádolnak olyannal amiről fogalmam sincs, milyen nato-s ejtőernyős, meg rák kung-fu??? Istenem...

2012. aug. 4. 19:16
 27/70 anonim ***** válasza:
100%

Állítólag legalább 8 éve űzöd a küzdősportokat. "Nálunk egy csaj sincs és amióta megalakult a klub (8 éve)"

Ennyi idő nem volt elég arra, hogy rájöjj a következőkre? Az utcán, csak a személyek edzettsége számít, nem pedig az hogy melyikük milyen stílust gyakorolt. Sőt, hiába edzettél 4-5 évvel többet az ellenfelednél, ha éppen a szemedbe süt a nap amikor üt, vagy a szél homokot szórt a szemedbe. A sima utcai harcban a legkevésbé a stílusod számít igazán.

2012. aug. 4. 19:17
 28/70 anonim ***** válasza:
100%

Igen látszik sokat tudsz az ashihara karatéról. Belinkelsz egy videót róla, GŐZÖD SINCS RÓLA, HOGY KYO KARATE SZABÁLYOK VANNAK ÉRVÉNYBE. NEM TUDSZ RÓLA, HOGY ALIG RENDEZNEK VERSENYEKET.

Arról meg miért is tudnál, hogy edzéseken a fej ütés szabad, alig gyakorolnak forma gyakorlatokat, és az edzések nagy része full kontaktos sparring,

2012. aug. 4. 19:20
 29/70 anonim ***** válasza:
71%

Ezzel eléggé felidegesítettél VALAMIVEL jobban ütnek a boxolók mint a kick boxosok

Képzeld, én a város egyik legjobb kick-box klubjába jártam, onnan mentem el a big boxing club-hoz. Ég és föld! Kickboxos mindenkit daráltam befele, akik régebb óta jártak is, utána box edzésen én voltam a kis kezdő újonc

ugyhogy azt ajánlom ne legyen nagy az arcod mert könnyebb eltalálni az biztos

2012. aug. 4. 19:29
 30/70 anonim ***** válasza:

Egy ilyen kib*szott idiótának nem lehet magyarázni semmit a kick-box búzaságban hisz és nem fogadja el, hogy a többi stílus jobb mint az övé. Egy képzett harcos pedig tudja, hogy senkit de SENKIT nem becsülünk alá. És ne az alapján ítélj, hogy 2 thai-ossal sparringoltál már

Van, aki szétrugja a combjaidat vagy ha nincs türelme betöri a fejedet egy térdessel

Na akkor mit csinálsz? Belekötsz egy thai-osba és amikor megindulsz felé megfogja a fejedet és belehúzza a térdébe.

Mehetsz a párnádba temetni az arcod és sírni

2012. aug. 4. 19:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!