16 éves vagyok elég régóta tömegnövelőt szedek. Az elején megdobott elég rendesen, de mára már nem érek el vele fejlődést. Most vettem 100 anabolt (akár hiszitek akár nem eredetit) Ehhez pluszba milyen proteint igyak/ne igyak?
Figyelt kérdés
2012. júl. 26. 22:53
11/19 anonim válasza:
vagy írj Bunny-nak ő biztos hogy segítene neked ilyen dolgokban nagyon ért hozzá leírod hányas a karod mennyivel nyomsz fekve meg az étrendedet és a kérdést és ő segíteni fog neked.
12/19 dirtboy válasza:
úgy is baszik rá egy nagyon szóval itt van a sárga kapszula de gondolom hogy nem fogod elolvasni.
az meg hogy 70kilósan úgy gondolod hogy elérted a genetikai határod megint csak egy vicc.
ilyen korban egyébként is lehetetlen elérni hiszen még eztán fogsz férfiasodni.
még sokat fejlődsz majd de kéne egy normális étrend nem pedig ilyen sz art zabálni meg venni a koxot.
13/19 A kérdező kommentje:
Holnap elolvasom köszönöm a válaszokat.
2012. júl. 26. 23:41
14/19 anonim válasza:
és akkor most mi lesz az anabollal?
15/19 anonim válasza:
disznok gyorsan nőnek tole ha van esetleg
16/19 anonim válasza:
nyomjad csak el az anabolt, 16 évesen a fejlődő hormonháztartásodat sikeresen hazavágja, a természetes teszto szinted a béka segge alatt lesz.
17/19 A kérdező kommentje:
Elolvastam pár dolgot és valóban elég szar az étkezésem.Az edzéssel nincsen gond. Úgy döntöttem,hogy kipróbálok egy új étkezést. (addig elrakom az anabolt,ha beválik a kaja akkor nem lesz szükség rá)
2012. júl. 27. 12:54
18/19 anonim válasza:
hülye idióta pöccsfej ez az nyomjad az anabolt ismerősömnek olyan karja lett tőle mint a fejem csak tiszta víz az egész erő meg nincs benne szóval ennyit erről...
19/19 anonim válasza:
Komolyan mondom hihetetlen! Ilyen alacsony intelligencia szinttel, hogy képesek egyáltalán életbe maradni emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!