Milyen tömegnövelőt ajánlotok?
napi 500g ch kellene, ebből 400-420at tudok fedezni, többet nem nagyon tudok enni, ezért gondoltam hogy egy tömegnövelő turmixal kipótolnám ezt a "kieső" mennyiséget.
Én az Up Your Mass tömegnövelőt néztem ki, ugyanis annak gabonafélékből van a ch része (árpa,zab...) ezért napközben is fogyasztható lenne. További ajánlatokat várok!
Köszönöm a válaszokat!
Nézelődtem még, és rájöttem hogy nekem jobb lenne egy alacsony fehérjetartalmú tömegnövelő, ugyanis fehérjém az mindig van. Az és a vitamin alap mindig.
Ilyenekt tudnátok ajánlani?
utrabolics mass fusion, pharmafreak mass freak, pvl mutant mass, mvp incredible bulk, esetleg panthera labs primaltein mass
Vagy zabpehellyel eszel syntha-6ot.
Jumbot totál felesleges venni, szőlőcukrot meg zabot megveheted te is sokkal olcsóbban.
Köszönöm, megnézem ezeket a tömegnövelőket!
Zab és protein turmix meg naponta 3*, illetve rizs is, stb, de sajnos így is csak 400g körüli ch van meg. Lehet a Mass Fusion lesz a nyerő!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!