Mit ajánlotok? Fehérjét, tömegnövelőt, M. R. P. -t?
Suliba járok, és sajna sem ez, sem az anyagiak nem engedik meg hogy 100%osan kajáljak.
Persze az alapokra figyelek: zabpehely,rizs,csirke,túró,sajt,pufirizs,zöldségek,gyümölcsök...De sajnos azt nem engedhetem meg hogy pl 4 óránként egyek X gramm húst. Én Myomaxra gondoltam, mivel az étkezés helyettesítő turmixok közé való, és gondoltam hogy reggel szedhetném, és edzés után.
nagyon jól gondoltad.
de szedheted a nap folyamán bármikor.
GreenTea
Teljesen fölösleges Myomaxot venned. Egy egyszerű protein+zab is megtenné.
A Myomaxnál adagonként 688Ft-ért kapsz 40g fehérjét és 58g CH-t(malto+dex).
Ez szerintem elég egyértelmű lehúzás.
Egy tejsavó fehérjével vagy vegyes fehérjével és zabpehellyel nyugodtan kiválthatsz egy étkezést.
A Swarci1 meg rendes gyerek, csak ő az egész étrendjét próbálja meg tápkieggel kiváltani.
GreenTea
Reggel zabbal és edzés után dextrózzal teljesen jó, éjjelre viszont nem az igazi. Ilyenkor jobb lenne a túró!
És ha eszek X gramm sovány túrót,az után pl 30g Whey Proteint iszok? Valamivel lassabban szívódik fel...
Sajna külön lassú felszívódású fehérjére nincs keret...
GreenTea
Nem is kell lassú fehérjét venned. 250g sovány túróban ~35g fehérje van, fölöslegesnek tartom mellé a tejsavót.
Hát annyit én egyszerre kizárt hogy megtudjak enni...finoman szólva nem szeretem a túrót...
Kicsit megcukrozom, citromhéjat reszelek hozzá, úgy esetleg, de így se kedvenc...
GreenTea
Hát magába nekem se a kedvencem. Ami kell, ha szar íze is van, de megeszem!:D
Tipp: Ha tömegelsz nyugodtan rakhatsz hozzá egy kis lekvárt vagy mézet, jobb íze lesz. Ha nem sajnálod, akkor mehet hozzá akár tejsavó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!