16 éves vagyok elég régóta tömegnövelőt szedek. Az elején megdobott elég rendesen, de mára már nem érek el vele fejlődést. Most vettem 100 anabolt (akár hiszitek akár nem eredetit) Ehhez pluszba milyen proteint igyak/ne igyak?
Megtervezett étrended van? Sok kezdőnél azt látom hogy egész nap a táplálék kiegészítőt eszi ( reggeli, ebéd, vacsorának ) Pedig a nevében is benne van hogy nem erre való
Ja meg ha a kaja jó, és a kiegészítő is akkor légy türelemmel, gyakorlatokat pedig szabályosan csináld, nagy súllyal és kis ismétléssel
Reggel:pirítós
Délben:legtöbbször jó sok hús körettel..Van amikor főzelék
Délután:2 szendvics
Este:Amit találok :)
Ja és persze a 2 protein.. edzés előtt meg után,de van amikor csak utána
a napi kajád egy vicc
nyomjad mellé nyugodtan a koxot sz art sem fog érni
haggyad a f@szba az anabolt nem jó semmire akkor se ha eredeti
inkább egy kreatin kúra
amugy kétlem hogy megvan a napi fehérje-ch szükségleted
és mi ez hogy igyak-e esetleg mellé proteint?
nem hallod nem kell mellé és gyors ch se kell edzés után
16 évesen hogyhogy nem fejlődesz? ne b@assz
főzelék? k*rvára nem kéne főzeléket zabálni
és ez a véleményem a szendvicsedről is
vá
Hát nem csoda ha nem fejlődsz, nem is vagy tisztában az alapokkal és már szteroidot veszel. Előbb érd el a genetikai korlátaidat naturálban és még akkor sem kell szteroid ha csak nincs lehetőséged profi karrierre, de nemhiszem, hogy olyan genetikád van mint Flex Wheeler-nek.
De örülök, hogy nekem több ész jutott.
Segítek rajtad egy kicsit. Remélem értesz egy kicsit az internethez, mert anélkül nehéz lesz elvégezni a következő folyamatokat.
Regisztrálj ezen az oldalon!
Regisztrációért cserébe letöltheted a sárga kapszulát, ami a testépítés alapjait foglalja magába.
Kérlek olvasd el a saját érdekedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!