Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ajánlanátok olyan tömegnövelőt...

Ajánlanátok olyan tömegnövelőt/tömegnövelőket, amiket napközben is tudok fogyasztani?

Figyelt kérdés

Kiszámolt az étrendem, viszont napi 300g rizs, és 400g zabpehely megy le, és ez elég "megterhelő" mennyiség, ezért kérdezném, hogy van-e olyasmi tömegnövelő, amit napközben is lehetne fogyasztani? (nem azt innám persze egésznap, csak pl 1 adagot délután vagy reggel vagy valahogy a nap folyamán).

Gondolok olyanra hogy pl Up Your Mass aminek a ch része ugye gabonafélékből tevődik össze, Dorian Yates Nutrition- Formass, aminek szintén komplex a ch része.

További ajánlatokat várok!

2012. jan. 20. 12:36
 1/9 dirtboy ***** válasza:

ha olyan kell aminek a ch része gabonából van akkor ugyanott vagy mintha proteint meg zabot ennél.

vagy tévedek?

nem értem a logikádat,zabot már nem bírsz enni,se rizst de gabonás tömegnövelő az jó lenne?

MRP ket nézd meg azok komplett étkezés helyetesítők,bár nem olcsók.

ződ jumbot is fogyaszthatsz más időszakban,reggel is nem csak edzés után.

2012. jan. 20. 12:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen, tudom hogy ugyanaz lenne, úgyértve hogy az összetevők majdnem hogy megegyeznek, viszont napi 4 alkalommal lenyomni 100g-os zabal kevert proteint, hát...folyamatosan öklendezem miközben iszom/eszem, de mindig "elpusztítom" mert megkell legyen a tápanyag mindennap, csak úgy gondoltam hogy ha lenne valami jobb megoldás akkor kipróbálnék mást is.
2012. jan. 20. 12:45
 3/9 anonim ***** válasza:

Pl. a Manna, bár így drágább, mintha külön vennéd a zabpelyhet és a tejsavót.

[link]

2012. jan. 20. 12:46
 4/9 anonim ***** válasza:
mind a kettő nagyon jó, talán még san myojuiced jöhetne szóba
2012. jan. 20. 13:22
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Utolsótól kérdem:

Ez a Myo-Juiced jobb lehet mint a zöld Jumbo?

(Elméletileg ennek nem cukor a szénhidrát alapja)

2012. jan. 20. 14:58
 6/9 anonim ***** válasza:
ne sértegesd a san-t ilyen kérdésekkel
2012. jan. 20. 15:13
 7/9 A kérdező kommentje:
Magyarul "sokkal" jobb?
2012. jan. 20. 15:52
 8/9 anonim ***** válasza:
;) de ha választanom kéne akkor formass
2012. jan. 20. 17:03
 9/9 A kérdező kommentje:
És miért, ha megkérdezhetem?
2012. jan. 20. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!