Ha vastagabb kezeket akarok fehérjét vagy tömegnövelöt javasoltok? Hozzáteszem az étrendem rendben van.
Ha vastagabb karokat akarsz akkor eddzel sulyzoval es taplalkozz megfeleloen. A tapot inkabb hanyagold.
A tomegnovelo gyakorlatilag szolocukor meg egy kis lassan felszivodo szenhidrat meg vitamin. Plusz sok gyarto tesz bele minimalis hormont is. Vagyis abszolut teljesen felesleges.
ma 19:56
hát te teljesen hülye vagy.
mi van veled kiengedtek hétvégére?
Kérdező, tömegnövelőt max akkor, ha nem tudsz eleget enni, de akkor se..
fehérje meg edzés után nagyon célszerű (porból, gyors felszívódású).
- --- -- - - - - - -
hát, Srácok, nem tudom. kiégtem. az a helyzet, már nem élvezem a hülyék oltását. volt pár "vitám" 90 naposokkal meg slifit fogyótabisokkal, és tudjátok megelégeltem azt, hogy a hülyék a saját baromságaikat úgy nyomják mint tudományos érvek. figyeljétek meg, mindjárt jön itt is hogy verseny van a piacon és amelyik gyártó hormont tesz a fehérjébe az jobban fog HATNI és azt fogják megvenni.
komolyan, engem már ez kezd nem szórakoztatni. meg sok a vizsga, edzés így is, még többet kéne..
asszem elegáns búcsút veszek.
Gondolom tudod, hogy az edzés típusa számít. Nagy súllyal kevésszer egy ülésben. Ehhez fehérje. Abból van az anyag. A sok fehérje egyeseknél azért lehet rossz, mert genetikától függően érzékeny lehet rá a vese. Ugyan nem nagyon gyakori de mint orvos évente találkozok 1-1 25-30 éves sráccal aki agyonette magát fehérjével és művesekezelésre vagy annak közelébe került. Tehát csak óvatosan. Kolonics sem véletlenül dobta be a pacskert. Az embert nem arra gyártották alapvetően hogy ennyit teljesítsen és egyen. Akinek jobb a genetikája az jobban jár. :)
Hja, konyhasóból ilyenkor ne fogyassz nagyon sokat.
Na, tegyük rendbe a dolgokat. A 00.50-es hozzászólónak írom, hogy senki nem mondta, hogy tápkieg nélkül nem lehet fejlődni, de egy edzés utáni protein-dextróz bevitellel felgyorsíthatod, hatékonyabbá teheted a fejlődésedet.
Ilyenkor kötelező a gyors felszívódású fehérje és a gyors szénhidrát. Az edzés után 15 percig van nyitva az un. anabolikus kapu, mikor is sokkal hatékonyabban épülnek be a bevitt tápanyagok. Tejsavó protein nélkül ezt nem tudod kihasználni, mert a hús, tojás, túró stb. kaják lassabb felszívódásúk, sőt a túró kifejezetten lassú, ezért esszük lefekvés előtt, hogy legyen aminosav majdnem reggelig.
A dokinak meg annyit, hogy nem a fehérjétől lettek betegek azok az emberek, hanem inkább a komolyabb cuccok számlájára lehet írni.
Én már 26 éve szedek folyamatosan nem kevés proteint + a rendes étrend, de semmi bajom nincs tőle, de senkit nem ismerek a naturál testépítők közül, akiknek lenne.
Egy tömeget növelő testépítőnek KELL a 2 g / testsúly kg fehérje, szálkásításnál pedig 3 g / testsúly kg. Ez nem okozhat vesebetegséget, ahhoz MÁS is kell.
Mondjuk Aczélnak biztos igaza van és tök feleslegesen írtam le, úgysem látja ezt be, aki eldöntötte magában, hogy károsak a tápkiegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!