Ti milyen küzdősportot, harcművészetet ajánlanátok lánynak?
Figyelt kérdés
2012. júl. 5. 15:04
21/26 anonim válasza:
Na, azt nem tudtam, hogy a civil és a katonai krav maga más lenne – ahogy én tudtam, maga a stílus már eleve félkatonai szervezeteknek volt kifejlesztve. De mindig tanul valamit az ember.
22/26 anonim válasza:
Én Wing Tsun-t mondom, eleve egy apáca fejlesztette ki, úgyhogy...
23/26 anonim válasza:
krav maga jól tudom ,hogy a zsidók harcművészete szerintem gyere kung fu-ra ezt sose késő elkezdeni erre szoktak lányok is járni.Vannak benne mindenféle technika még lassú ellazító gyakorlatok is.Én azért ajánlanám neki ezt mert minden izmot fejleszt ugyan ,de a gyakorlatok nem mindig fizikai erőre
alapozódnak hanem belső erőre.De amúgy a te döntésed mit választasz.
24/26 anonim válasza:
Neutronlovagnak igaza van én átlátom a helyzetet mivel
egy csomó küzdősportot és harcművészetet kipróbáltam, de végén mindig vissza mentem kung fuz-ni most is csak most más style-ban nyomom.
25/26 anonim válasza:
Az a jó a harcművészetekbe, hogy iszonyúan drága havi 8000ft-ért oda a lábát egy cigány sem teszi be.
26/26 anonim válasza:
Amúgy ha nem tudnátok az Amcsi katonák tanulnak bjj-t karatét szóval mindent.Az olyan krav maga amit itt oktatnak
az nem, hogy a katonáknak meg rendőröknek, de még a pizzafutárnak sem elég. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!