Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Milyen fehérjét válasszak?

Milyen fehérjét válasszak?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy van már kb 1000kérdés erről, de olyan sokat olvastam, h már összekeveredtem, és hátha vki jártas ebben:) 21/L vagyok, heti 3x járok edzőterembe kardiózok és mellette súlyzós gyakorlatokat is végzek.

1) fehérjére van-e inkább szükségem, avagy aminosavra?

2) Edzés előtt és edzés után is be kell vinni a fehérje shake-t?

3) melyik a legjobb ár/érték arányban?

4) van olyan fehérjepor ami olcsó de jó? :)

köszi!

2012. jún. 16. 19:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, sajnos a fennti hozzászólásokat nem igen olvashattad el. A Power Protein már olyan sokszor írva lett, hogy igen nagy mennyiségben szóját tartalamaz. Az hogy annyi az ára mint amit belinkeltél az egy dolog. El kell döntenede, hogy neked olyan kevert proteinre, amiben fő alapanyag a szója szükséged van-e?
2012. jún. 17. 10:35
 12/13 anonim ***** válasza:

A célom főleg a fogyás lenne, és utána szálkásítás.

Ez szinte u.a., hiszen a fogyás alkalmával a testömeged víz és zsír tartalmát csökkented. Ehhez megfelelő szilárd étkezés DIÉTA szükséges, amihez tápkieget is bevethetsz. Növelened kell a protein bevitelét. Főleg szénhidrát és cukormentes proteinben kell gondolkodnod. A másik feltétel, hogy a proteinben a BCAA és L-leucin tartalom bizony jó arányban, megfelelő mennyiségben legyen. Ajnálatos lenne esszenciális zsírsavak + használata is (omeg, MCT, oliva, lenmagolaj).

2012. jún. 17. 10:39
 13/13 anonim ***** válasza:

Whey C6

- hat féle whey alapanyag,

- 100g-ban (47g EAA, 28g BCAA),

- adagonként 60mg beta-ecdysterone,

- 6600mg glutamin adagonként,

- 0,89g szénhidrát/adag,

- 0,44g zsír/adag,

- 30mg emésztőenzim/adag,

- hozzáadott cukor nélküli.

Tehát a lehető legjobb választás!!

2012. jún. 20. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!