Hogyan gyúrjam ki magam gyorsan és hatékonyan?
ezt ne írtad volna
elárulom hogy paul bácsi egy kitalált személy,a fegyencedzést nem 1 ember írta hanem több és nem is voltak börtönben.
nem mindig volt a börtönökben lehetőség felszereléssel edzeni,saját test súlyos gyakorlatokkal tartották/tartják fitten magukat sokan.
innen a cím hogy fegyencedzés.
nem tudom hogy elmondhatom e ezek után vagy inkább ne tegyem de tudd azt is hogy a mikulás sem létezik.
remélem nem omlott össze benned egy világ miután megtudtad hogy két személy aki fontos része volt életednek nem létezik.
ma 23:45
tedd azt de addig is ne reklámozd a hülyeséged,tartsd magadban aztán csak nevess rajtunk.
Na hogy tisztázzuk a dolgokat. Nincs gond a fegyencedzéssel, mi is szoktuk dirtboy-al ajánlani, ha otthoni edzésre kell valakinek és nincs súlyzója. Sőt én is szoktam néha végezni gyakorlatokat belőle, pedig testépítő vagyok.
De kezeljük helyén a dolgokat. A fegyenccel sosem leszel erősebb, mint egy testépítő, szóval ez egy nagy tévedés. Izomzatban is jócskán lemarad még tőlem is egy fegyences, pedig nem vagyok egy koxos állat.
Az erőt úgy értem, hogy relatív erőben jó egy fegyences, hiszen a saját súlyát elbírja, de más a maximális erő.
A maximális erőnél már alul marad, mivel nem tud 150-200 kilókkal dolgozni, mint egy testépítő. De írtam, hogy nincs azzal az a edzéssel sem gond, csak nem kell mindent elhinni a szerzőknek, akik csak fényképről láttak börtönt és kitalálták ezt a "szidjuk benne a testépítőket" marketing dumát. De jól gondolták a dolgot, mert sokan besz0pták és elhitték, hogy aki már tud pár fekvőtámaszt az erősebb mindenkinél.:)
Egyébként 1-2 hét múlva jön ki a 2. része a könyvnek, azt is megnézzük, mert ahogy írtam is , nem rossz, csak a sok hülyítő dumát nem kell figyelembe venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!