Hogyan nyújtsak spárgára hatékonyan?
Pavel Tsatsouline:Relax into stretch. Ebben mindent megtalálsz,ha tudsz angolul (kár,hogy nem fordították
magyarra).
:/ Ez a sokadik ilyen kérdés.
Ez egyéntől függ, hogy minek mennyire nyúlnak jól az inak.
Nekem a Francia/Haránt spárga 5 hét nyújtás után sikerült(napi 2x20 percet szántam rá)
És azért 5 hét mert hozzád hasonlóan gyorsan akartam megtanulni és szépen meg is húztam a combtövem, nagyon kellemetlen volt.
Az Angol/Oldal spárgához meg kell még 30cm. Többen is írták, hogy ez egyén függő, kinek melyik könnyebb, volt aki az Angolt tanulta meg hamar volt aki a Franciát(köztük én is :)).
Én úgy értem el, hogy mindig próbáltam lemenni spárgába(zokniban és a csempén, mert könnyen csúszik rajta a láb), mindig addig mentem le amíg csak bírtam a fájdalmat és utána maradtam rövid ideig abban a pózban(ameddig úgy nem éreztem, hogy ha tovább maradok így szétszakadok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!