Ajánlanátok valami proteint vagy tömegnövelőt amivel hatékonyan/gyorsan tudok súlyt/izmot növelni?
Pedig az még olcsó ár, amit írtál. De legyen akkor power protein, vagy power pro. Edzés után tegyél hozzá dextrózt.
Az étrend is legyen hozzá rendben.
vagy myprotein,személyes tapasztalatom nincs vele de eddig csak pozitív vissza jelzést halottam róla.
ízesítettlen egyébként.
esetleg még activlab muscle up.
igaz csak 70% os de tejsavó az is.
11körül van belőle 3,5kiló.
Dirtboy, nekem most myprotein van itthon, de dobtam hozzá egy kis mutant whey-t is, hogy legyen íze.:)
Van még Stil mass 6:3:1-em is.
"a fehérje lényegesen drágább mint a tömegnövelők/proteinek..."
a fehérje=protein.
Ha veszel protein+dextrózt akkor jobban jössz ki anyagilag is. + a reggeli zabhoz is tudod keverni a proteint.
Szerintem így jársz jobban, de vehetsz tömegnövelőt is pl. Gaspari real mass megteszi, vagy volumass 35.
Rossz helyen nézed.:)
Amúgy meg azt is nézd, hogy egy tömegnövelőben mennyi a fehérjetartalom:30% körül a jobbakban és ezért fizetsz tizenezret, tehát a cukrot fizeted meg inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!