Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » 2Hete járok kondiba mindennap...

2Hete járok kondiba mindennap 1 órát és semmit nem fejlődtem! Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 16:53
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Semmi, jàrj még min. 2 honapot s làtszani fog valamicske fejlödés!
2009. júl. 2. 17:07
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
Az ,hogy a kondizástól 1-2 év alatt erősödsz meg , de látható már pár hónap alatt is. Azt tudom ajánlani , hogy nagyon figyelj oda a táplálkozásodra.
2009. júl. 2. 17:07
 3/10 anonim ***** válasza:
80%

Ennyi idő alatt a gyakorlatok helyes kivitelezését tanulod meg jobb esetben. Emellett valamennyit erősödhetsz.

Minden nap edzeni pedig felesleges.

Olvass a dolgok után.

2009. júl. 2. 17:08
 4/10 anonim válasza:
36%

persze azért mert csak fejlődni akarsz, és csak arra figyelc hogy van-e már eredmény. inkább az edzésre koncentrálj és gyakorolj többet.

otthon még lenyomc 200fekvőt reggel este. stb...

2009. júl. 2. 17:18
 5/10 anonim ***** válasza:
82%

Helló!

Túl sok a minden nap járás, kell regenerálódni is.

Az edzést nem érdemes időbe mérni, inkább gyakorlatokba kell "mérni".

Kezdésnek csinálj egész tesztes edzést heti 3-szor minden egyes testrészre 1-1 gyakorlatot

pl.:

mell -> Fekvenyomás 3*12

hát -> evezés 3*12

bicepsz -> állva kétkezes rúddal 3*12

tricepsz -> kábeles tricepsz tolás 3*12

láb -> guggolás 3*12

vádli -> álló 3*20-25

has-> hasprés 3*40-50

kb. 5-6 hétig csináld az átmozgatást (ne megszakadással), utána lehet rajta keményíteni, további gyakorlatokat bevenni, majd szétszedni osztottba az edzést.

2009. júl. 2. 18:18
 6/10 anonim ***** válasza:
48%

Eddig az összes hozzászólás értéktelen. (no offense)

A "gyúrás" izomnövelő hatásfoka nem a konditeremben eltöltött idő fuggvénye.

A testépítés egy komplex tudomány és életmód, ahol hatást elérni csak ésszel lehet, vagy választhatod az egyszerűbb, de veszélyes utat, a szteroidokat, ha mindenképpen meg akarod ölni magad.

2 hét alatt jelentős fejlődést kellett volna, hogy észrevegyél magadon. A szervezeted, izmaid energiaraktárai jelentősen meg kellett volna, hogy erősödjenek, illetve az izmaidnak is fejlődésnek kellett volna indulniuk.

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..

A táplálkozásoddal, a pihenéssel, az edzés és a gyakorlatok minőségével lesz gond.

Ahhoz, hogy egy személyre szabott edzéstervet valaki kialakítson neked, tudnia kéne a korod, a súlyod, az életviteled, apró szokásaid, meg sokmindent. Ha profi konditermekbe jársz, ahol van KÉPZETT személyi edző az képes lesz ezt megcsinálni. Sajnos a testépítők nagyon sok része nem rendelkezik igazi tudással, csak ilyen tapasztalatokra, pletykákra alapuló baromságokkal fogják tömni a fejed, azért vannak közöttünk páran akik értenek a dologhoz.

2009. júl. 2. 18:19
 7/10 anonim válasza:
Ket het nem nagy ido.ha kitarto vagy nem kell mindennap menni eleg 2 naponta, de aszt rendszeresen kb fel ora is eleg en is igy kezdtem 1 eve es szemmel lathato a valtozas.
2009. júl. 6. 02:43
 8/10 anonim válasza:
Én csak egy valamit szeretnék kérdezni.Hány éves vagy?
2009. júl. 6. 19:47
 9/10 anonim válasza:
Én három hónapja járok, és én se fejlődtem sokat. Nekem azt mondták, legalább fél év mire rendesen észre lehet venni. Addig is kitartás. Lesznek jó napok is, és hullámvölgyek is, de járj rendszeresen, és akkor lesz eredménye!
2009. aug. 2. 19:16
 10/10 anonim ***** válasza:
mér most azt vártad hogy 2 hét, és 120 kiló szintiszta izom?
2009. nov. 25. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!