Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Edzéstervem szerintetek hogy...

Edzéstervem szerintetek hogy rakjam össze?

Figyelt kérdés

Folyamatosan kb 8 honapja edzek, előtte is edzettem kb fél évet, de kimaradt 2-3 honap közte.

Elöször 3 napra volt felosztva egy héten, hétfő:mell, kedd: pihi, szerda: váll-hát, csütörtök: pihi, péntek: bicepsz-tricepsz. Szombat-vasárnap pihenő.

Aztán elkezdtem minden második nap járni, ugyan ilyen felosztásban, tehát hétfő - szerda - péntek - vasárnap - kedd - csütörtök - szombat - stb... jártam, és az izomcsoportokat ugyan ugy edzettem ahogy korábban. Aztán gondoltam hogy tul sok a pihenő két mell edzés között, igy szétszedtem a napokat. Tehát lett mell-bicepsz, váll-hát-tricepsz és mindkét napból van 2 fajta különböző gyakorlatokkal. Remélem eddig érthető. Ahogy van idöm, edzésekre beszúrok néha pár csuklya, alkar, has gyakorlatot.

Pihenő napokon pedig egy óra kardió, hasazás, vagy ilyesmi, lábazni egyébként nem szoktam.

Most pedig uj edzéstervet szeretnék. Hogy rakjam össze? Súlyzós edzést ugyan igy minden második nap tartanék, de mondjuk az se lenne gond ha minden nap lenne más izomcsoporttal. Hogy rakjam össze szerintetek? Vállra kb 8 gyakorlatot szoktam csinálni szétbontva,bicepszre 11, tricepszre is 11, csuklyára 2, mellre 14, hátra 12, alkarra 2, és hasra 5.

Egyébként 90kg vagyok, 182cm, 42 kar, 70 derék, 120 mell ...

Várom a válaszoitokat, tapasztalataitokat. KÖszönöm.

2012. jún. 6. 23:08
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Csak tapasztalatra voltam kiváncsi, nem egy netes forum alapján rakom össze az edzésem! :) Hát nemtudom akkor hogy te milyen sürüséggel jársz, ha egyáltalán jársz.. Egyébként pihenönap nálam nem arról szól hogy döglök, hanem súlyzós edzés nincs azon a napon. ;)
2012. jún. 7. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!