Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 17 éves vagyok! Következő...

Adarinho10 kérdése:

17 éves vagyok! Következő lenne az edzéstervem! 1 hónap tiszta edzés, aztán 2 hónap fehérje, aztán 2 kóra naposim! Ez milyen hatást gyakorolna a testemre?

Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 00:31
 1/5 anonim ***** válasza:
vicces fiúcska vagy :D
2012. máj. 22. 00:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Az első két fázis rendben van, főleg, hogy a fehérje fogyasztása ugyanúgy tiszta edzésnek számít, tekintve, hogy csupán egy táplálékkiegészítőről van szó. Ez alatt a három hónap alatt számottevő mértékben nem fejlődnél, de legalább megteremtenéd az alapot.

A többit felejtsd el, kölyök!

2012. máj. 22. 03:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Gondolom poénnak szántad.:)

Ha nem, akkor elég szomorú. 1 hónapig meg nem ennél fehérjét? Szerinted a húsban, tojásban, túróban mi van?

Akkor azt sem egyél.

Meg Naposim? Hát tényleg jó edzésterv mit mondjak, tuti 20 kg tiszta izom lesz, ekkora tudással. 17 évesen koxolni nagy okosság. Na mindegy, biztos csak viccből írtad ki a kérdést...remélem.

2012. máj. 22. 05:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem, nem nem

Ilyen hozzáállással neki se kezdj a testépítésnek.

2012. máj. 22. 06:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát ne tudom de szerintem ha betartod akár Arnold szintjét is elérheted.
2012. máj. 22. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!