Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen fehérjét vegyek edzés...

Milyen fehérjét vegyek edzés utánra? És hol/hogyan tudom megvenni, ha már eldöntöttem, h milyet szeretnék?

Figyelt kérdés

Még sohasem vásároltam interneten,ezért nem tudom...

Én itt nézegettem: >>>

[link]

2012. máj. 18. 16:31
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
És ha jól láttam,akkor vannak ilyen 1000 g-os kiszerelések. Ez meddig tartana ki? Hány napon keresztül? :/
2012. máj. 18. 16:42
 2/15 anonim ***** válasza:

Jók a Peak termékek, de nem olcsók. 1kg-os cucc, ha edzés után nyomod csak, akkor 1 hónapra elég.

De érdemes nagyobb kiszerelésűt választani az fajlagosan olcsóbbra jön ki.

Itt is nézegess: bodybuildingbolt.hu, sportika.eu, nutritionplanet.hu, proteinbuilder.hu, muscleteam.hu

Kedvenceim: vpx syngex, mutant whey, myofusion, stilmass 6:3:1, WheyC6, Biotech nitro pure whey gold, Twinlab whey fuel..stb.

2012. máj. 18. 17:02
 3/15 anonim ***** válasza:
egyetértek montezzel, jó a peak csak k*rva drága, vpx syngexel jársz a legjobban, a másik kérdésed miszerint mennyit érdemes inni, hát edzés után illik 50got betolni mondjuk egy vpxból, de ez testsúlytól is függ a lényeg hogy annyi port igyál amiben megvan a testsúlyod fele grammban ha 70kg vagy ez a szám 35g, és így tovább
2012. máj. 18. 18:05
 4/15 anonim ***** válasza:
testsúlyod fehérjében, grammban ez lemaradt
2012. máj. 18. 18:10
 5/15 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Pontosan 70 kg vagyok. ;) Majd utánanézek ezeknek. Az viszont nem túl jó,hogy csak 1 hónapra elég :/ ... de mind1.

2012. máj. 18. 19:00
 6/15 A kérdező kommentje:

VPX Syngex-> igen,szerintem is ezzel járnék a legjobban. Árban úgy ideális. :D

És melyik oldalon rendeljem meg? Az mind1? mert akkora árkülönbség meg sehol sincsen... oldalak között... :)

Köszi! ;D

2012. máj. 18. 19:04
 7/15 anonim ***** válasza:

Sőt, ha a reggeli zabhoz is kajálnád (mert úgy a jó:) ), akkor addig sem. Vagy veszel egy power proteint 4kg-ot, 10ezerért és az elég lesz két hónapig, akkor is ha reggel is eszel belőle + edzés után is.:

mondjuk ez kevert cucc, de nem rossz [link]

2012. máj. 18. 19:04
 8/15 anonim ***** válasza:
Ez is jó oldal: [link]
2012. máj. 18. 19:05
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. máj. 18. 20:56
 10/15 A kérdező kommentje:
Az utolsó linked nekem is tetszik. :) Ez amúgy,ha beleteszem "kosárba",akkor hogyan fogom megkapni? kiszállítják? és annak van díja? :/
2012. máj. 18. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!