Milyen fehérjét vegyek edzés utánra? És hol/hogyan tudom megvenni, ha már eldöntöttem, h milyet szeretnék?
Jók a Peak termékek, de nem olcsók. 1kg-os cucc, ha edzés után nyomod csak, akkor 1 hónapra elég.
De érdemes nagyobb kiszerelésűt választani az fajlagosan olcsóbbra jön ki.
Itt is nézegess: bodybuildingbolt.hu, sportika.eu, nutritionplanet.hu, proteinbuilder.hu, muscleteam.hu
Kedvenceim: vpx syngex, mutant whey, myofusion, stilmass 6:3:1, WheyC6, Biotech nitro pure whey gold, Twinlab whey fuel..stb.
Köszi! :)
Pontosan 70 kg vagyok. ;) Majd utánanézek ezeknek. Az viszont nem túl jó,hogy csak 1 hónapra elég :/ ... de mind1.
VPX Syngex-> igen,szerintem is ezzel járnék a legjobban. Árban úgy ideális. :D
És melyik oldalon rendeljem meg? Az mind1? mert akkora árkülönbség meg sehol sincsen... oldalak között... :)
Köszi! ;D
Sőt, ha a reggeli zabhoz is kajálnád (mert úgy a jó:) ), akkor addig sem. Vagy veszel egy power proteint 4kg-ot, 10ezerért és az elég lesz két hónapig, akkor is ha reggel is eszel belőle + edzés után is.:
mondjuk ez kevert cucc, de nem rossz [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!