Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Megoldható az edzéstervem...

Megoldható az edzéstervem úgy, hogy Csütörtökön, Pénteken és Szombaton megyek edzeni? Bőv. Lent!

Figyelt kérdés

A suli miatt csak így tudom megoldani,tudom,hogy úgy jobb lenne,ha hagynák ki napokat,de csak így tudom megoldani.

16F 196cm 76KG

2012. máj. 6. 10:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nézd ha csak így lehet, akkor ez van, de még mindig jobb ha nem csinálnál semmit.

-annyi, hogy pénteken legyen a láb edzés, talán így lehet picikét 'csalni', hogy a felső tested azért csak pihen egy napot

és akkor a mell-váll, hát-kar

2012. máj. 6. 10:49
 2/14 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam
2012. máj. 6. 11:03
 3/14 anonim ***** válasza:
Szerintem sokkal többre mész, ha mindhárom nap teljes testes edzést végzel alapgyakorlatokkal.
2012. máj. 9. 18:57
 4/14 A kérdező kommentje:
pl?
2012. máj. 10. 17:15
 5/14 anonim ***** válasza:
Én az izoláció ellen-propagandistája és az alapgyakorlatok nagy híve vagyok. Szerintem azzal mennél a legtöbbre, ha mindhárom nap csak elemelést és karból nyomást végeznél, jó nagy súlyokkal.
2012. máj. 10. 18:03
 6/14 A kérdező kommentje:
Te sem tudod mit beszélsz...
2012. máj. 10. 18:23
 7/14 anonim ***** válasza:
Tiszteletben tartom a véleményed, ám ha úgy érzed, elég jól értesz a témához, hogy ilyen megjegyzést tegyél egy segítő szándékú válaszolónak, miért teszel fel kérdést?
2012. máj. 10. 18:33
 8/14 A kérdező kommentje:
milyen az a karból nyomás,csak úgy megkérdem? Ha nem edzek mindenre,akkor nem ér semmit az egész,ez az egy szabályom van,hogy mindenre edzek:mell,hát,csuklya,váll,bicepsz,tricepsz,comb,vádli,alkar
2012. máj. 10. 20:59
 9/14 anonim ***** válasza:
Rendkívül jó hozzáállás, hogy mindenre edzeni kell! Ezt maximálisan támogatom is! Pont ezért javasoltam két olyan remek alapgyakorlatot, ami ténylegesen az egész testet lefedi. A karból nyomás egyszerre edzi az egész vállövet, a csuklyát, a széles hátizmot, a trapézizmot, a tricepszet, és ha jól csinálod a bicepszet is, ahogy a gerincmerevítő izmokat és a hasizmokat is a stabilizálással, az elemelés pedig az összes combizmot, a farizmot, a derekat, stabilizátorként az egész törzset úgyszintén, a széles hátizmot rendkívüli mértékben, ahogy a húzó jelleg miatt a bicepszet és a fogást is. Méghozzá sokkal intenzívebben, mint az izolációval való bohóckodás, mivel ezekkel a gyakorlatokkal sokkal nagyobb súlyokkal dolgozhatsz, és az izmokat elsősorban ez érdekli, ettől nőnek és erősödnek. E két gyakorlattal lefedheted az egész tested, de ténylegesen minden izmodat, és nem kell fecsérelned az idődet. Mi kell még?
2012. máj. 10. 22:32
 10/14 anonim ***** válasza:
Ó, természetesen a karból nyomás edzi a mellizmokat is, azt kifelejtettem a felsorolásból.
2012. máj. 11. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!