Megoldható az edzéstervem úgy, hogy Csütörtökön, Pénteken és Szombaton megyek edzeni? Bőv. Lent!
Figyelt kérdés
A suli miatt csak így tudom megoldani,tudom,hogy úgy jobb lenne,ha hagynák ki napokat,de csak így tudom megoldani.
16F 196cm 76KG
2012. máj. 6. 10:41
11/14 A kérdező kommentje:
És a húzódzkodás nem jó?
2012. máj. 11. 18:07
12/14 anonim válasza:
De, a húzódzkodás nagyszerű gyakorlat, elsőrangú. Csak egy idő után speciális övet kell hozzá beszerezni, hogy súlyokat aggathass magadra, hogy továbbra is hatékonyan edzhess, ugyanis egy bizonyos ismétlésszám elérése után már nem hoz fejlődést, ha sok húzódzkodással pumpálgatsz, növelni kell a terhelést. Persze ha van kedved kísérletezni, rágyúrhatsz egykaros húzódzkodásra, és akkor nem kell az öv, de az azért kemény dió.
Az elemelés és a karból nyomás mellett nem feltétlenül szükséges a húzódzkodás, de mindenképpen dob még egyet az összhatáson.
13/14 A kérdező kommentje:
kösz
2012. máj. 11. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!