Egy profi ejtőernyős azt mondta, hogy 16000 ugráson is túl van. Ez reális lehet?
ha a 25év alatt folyamatosan ugrált, naponta minden nap, akkor eddig 9125 ugráson lenne túl...
de ha tegyük fel egy nap volt több ugrása is, nem hiszem, hogy minden egyes nap ugrott volna, rossz időben, télen stb, nekem kicsit soknak tűnik
amúgy elnézte a témát, mi köze a sütés, főzéshez??
Miért ne lehetne..?
Pláne katonaságnál, pláne ha mondjuk most oktató is akár.
mondjuk érdekelne hogy katonaság után miből fizette az ugrásokat mivel ki..ott drága 1 ugrás
katonaságnál nem kell fizetni de magán személyként igen
lee12:
vagy esetleg dolgozik? nekem is bőven 1000 fölött van az ugrásaim száma, és senki nem fizeti helyettem.
nem tudom nem értek hozzá csak egyik tanárom mondta aki imád ejtőernyőzni hogy nagyon drága és hogy sok idő mire összespórólja
mondjuk tanári fizetéssel nehéz is:D
lee12:
jah, hát azzal nehéz. egy ugrás, főleg, ha bérli az ernyőt, még alacsony magasságnál is 2-3000-nél kezdődik. én az első 150 ugrásomnál bérelt ernyővel toltam. sokba is került, de hát ernyőre nem volt még pénzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!