Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Egy profi ejtőernyős azt...

Royal222 kérdése:

Egy profi ejtőernyős azt mondta, hogy 16000 ugráson is túl van. Ez reális lehet?

Figyelt kérdés
Azt is mondta, hogy a katonaságban kezdte, és már régóta űzi. (kb. 25 éve)
2012. máj. 12. 13:07
 1/9 anonim ***** válasza:

ha a 25év alatt folyamatosan ugrált, naponta minden nap, akkor eddig 9125 ugráson lenne túl...

de ha tegyük fel egy nap volt több ugrása is, nem hiszem, hogy minden egyes nap ugrott volna, rossz időben, télen stb, nekem kicsit soknak tűnik

amúgy elnézte a témát, mi köze a sütés, főzéshez??

2012. máj. 12. 13:14
 2/9 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne..?

Pláne katonaságnál, pláne ha mondjuk most oktató is akár.

2012. máj. 12. 13:19
 3/9 anonim ***** válasza:
szerintem simán
2012. máj. 12. 13:39
 4/9 claidheamohmor ***** válasza:
hát, ha már matekozunk, 25 év, évente csak 300 nappal számolva (és akkor két hónap van az évben, amikor nem ugrott), ha minden nap csak kettőt ugrott, akkor az már 15000 :). A télnek amúgy mi köze ahhoz, hogy valaki ugrik-e vagy sem? Oo
2012. máj. 12. 14:07
 5/9 lee12 ***** válasza:

mondjuk érdekelne hogy katonaság után miből fizette az ugrásokat mivel ki..ott drága 1 ugrás

katonaságnál nem kell fizetni de magán személyként igen

2012. máj. 12. 18:22
 6/9 claidheamohmor ***** válasza:
Ha mondjuk hivatásos volt, aztán oktató lett, akkor többet is ugrik, és neki fizetnek :)
2012. máj. 12. 20:55
 7/9 anonim válasza:

lee12:

vagy esetleg dolgozik? nekem is bőven 1000 fölött van az ugrásaim száma, és senki nem fizeti helyettem.

2012. dec. 3. 23:53
 8/9 lee12 ***** válasza:

nem tudom nem értek hozzá csak egyik tanárom mondta aki imád ejtőernyőzni hogy nagyon drága és hogy sok idő mire összespórólja

mondjuk tanári fizetéssel nehéz is:D

2012. dec. 4. 17:58
 9/9 anonim válasza:

lee12:

jah, hát azzal nehéz. egy ugrás, főleg, ha bérli az ernyőt, még alacsony magasságnál is 2-3000-nél kezdődik. én az első 150 ugrásomnál bérelt ernyővel toltam. sokba is került, de hát ernyőre nem volt még pénzem.

2012. dec. 4. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!