Valami edzéstervet 12 évesnek? Elég sokat gyúrtam, de meg is látszik.
Figyelt kérdés
Valami jó kis edzés tervet tudnátok adni?2012. ápr. 21. 21:55
11/13 Geri1985 válasza:
dirtyboy
Kedves barátom. Figyelmedbe ajánlom, a National Geographic Az erőszak génje című dokumentumfilm megtekintését! Meg fogsz lepődni! Vitát lezártam!
13/13 Geri1985 válasza:
Bár igazából nem tudom hol élsz! Biztosan remeteként, a világtól elzárva, vagy testőrök gyűrűjében! :D Hidd el előbb utóbb 1x az életében mindenki( még a legjámborabb ember is) szembenéz azzal, hogy megvédje magát. És hiába gyúrsz, hiába vagy 120 kg izom, ha küzdeni nem tudsz csak csápolsz és feszítesz. Szóval a kérdező jobban teszi ha igenis küzdősportot űz, mert a kigyúrt izomzat maximum a szórakozóhelyen elég! Sokkal jobban jár. Persze ez már csak az ő dolga. De ha te dirtyboy ezt ennyire a szivedre veszed én kérek elnézést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!