Brutal anadrol vagy Nitrix?
az anadrol egy tesztó fokozó még a nitrix egy no fokozó.
tehát totál azt sem tudod hogy mi van.
előbb olvass inkább mert ennek így nem lesz jó vége.
Nem azért írtam a kérdést hogy bunkó módon kioktass, hanem hogy segíts. Mert eddig ahány izomagyú edzőktől bármit is kérdeztem mind egyet hajt" ezek a szerek semmire sem jók és ha kell neked izomnövelő akkor szólj és intézek" szóval nem érdekelnek a szar román és ukrán doppingok amiket ezekben az országokban disznónevelésre használnak és itt pedig eladják a fiataloknak mint izomnövelő.
Szóval próbálok keresni a legális szerek közt. Mert már két éve rendszeresen edzek és annyit nőtt az izomzatom mint a illegális cucoknak szedőnek 2 hónap alatt.
Így van ahogy dirtboy írja és még hozzáteszem, hogy tesztofokozóknak 30 alatt semmi értelme, mert csak a saját tesztoszteron termelésed optimalizálja. Az pedig általában 30év alatt maxon van, nem tudja növelni.
NO fokozókat pedig 18 alatt nem ajánlják.
nem tudom mit írsz itt a szteroidról,egy szóval sem írtam hogy szteroidozz meg sem említettem a szteroid szót.
azt sem írtam hogy szedj mást.
nem értem hogy jött most ide a szteroid.
azt írtam hogy olyan szinten nem vagy tájékozott hogy az csak na.
olvass a témában kicsit hogy legalább tudd hogy két termék közt mi a különbség.
ha nem olvasol úgy is vásárolgathatsz magadnak tápkiegeket csak mire rá jössz hogy milyen hülyeségeket vásároltál össze addigra nem kevés pénzed fog oda veszni.
2év kondizás után mér illene jobban képben lenni.
2 év edzés alatt nem érdekeltek a szerek. Csak normálisan táplálkoztam De kénytelen voltam most rájönni arra, hogy semmire sem megyek bogyók nélkül.
És köszi a választ. Utána jártam.
de a táplálék kiegészítőt ne nevezd már szernek mert azok nem szerek csak koncentrált élelmiszerek.
olyan mint a liszt,attól hogy por formában van még nem mesterséges anyag és nem szer.
neked meg nem bogyó kell hanem protein,dextróz vagy vitargo edzés utánra és multi vitamin.
Szóval bogyókat ezek után sem szedjél, hanem fullra tedd rendbe az étrended, meglátod majd, hogy sok múlik rajta.
Ez azt jeleni, hogy pontosan kiszámított fehérje-, szénhidrát- és zsírbeviteled legyen.
Ebbe beletartozik az edzés utáni protein + dextróz shake is. Mellé még a multivitamin is elengedhetetlen.
Ha ezek megvannak, akkor használhatsz pl kreatin monohidrátot, az is segíhet egy kicsit.
És csak ezek után költs pl. NO fokozókra, ha már az étrend megvan és az alap kiegészítők megvétele után is maradt lóvéd.
Azt írod olyanok válaszát kéred, akik próbálták. Megkockáztatom kipróbálás nélkül is a feleletet. Kettő közül egyik sem! Mindkettő esetében egy rakás pénzt fizetettnek veled a lényegi komponenseken túl a bagatell mennyiségű extrákért, és a a designért
Így a Brutal, Anadrol termékében találsz elvileg 500 mg tribuluszt, amit ezzel együtt még ötféle néven neveznek.
Kis májvédő, saw palmetto, longjack, maca, mucuna - hatásküszöb alatt talán az első található
Q10 egy mg
kreatin, arginin (minimális) koffein
B3 ettől a bőrpír
Érdekes írás:
E termékekben a tribuluszon van a hangsúly, nem a Longjackon. Nézzünk egy példát! Megesik, hogy egyazon termékben a többször is feltüntetik ugyanazt az összetevőt: Pedalium Murex, Puncturevine, Caltrop, Yellow Wine, Goathead. Ugyan mi jóra számíthat az ember, ha mindezek ugyanazok, mint a hatodikként szereplő Tribulus terrestris?
Persze a gyártó tisztában van vele, hogy a potenciális vásárlóknak fogalmuk nincs erről, és nem fogják firtatrni. A célcsoport reakciója nagyon is kiszámítható, azaz elhiszik. "Ez a legdurvább tesztoszteronserkentő, amivel valaha találkoztál. " - állítja a reklámszöveg. Igen, hogyne... Ha durva valami, akkor talán az amikor ugyanezen termékben másodszor is hülyének néznek, alternatív néven megnevezve három sorban a szimpla, mezei Q1 koenzimet. A mennyiséget mikrogrammban megadva, a sokat sejtető 1000. Ez nem kevesebb, mint egy teljes miligramm, a legkisebb kiszerelés tizede. A termékben cikkünk főhőse a Tongkat Ali (Eurycoma Longifolia) ötödmagával, egy ANADROLTM nevezetű elegy részeként szerepel 35, egy adagban (3 kapszula) összesen 160 mg mennyiséget alkotnak. Ha részarányosan leosztjuk öttel, 32 miligrammot kapunk. Ez elégtelen mennyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!