Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » 16 évesen Brutal Anadrol?

16 évesen Brutal Anadrol?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok 180cm és 78kg,elakarom kezdeni a kúrát mit gondoltok rolla?
2011. jún. 26. 12:02
 1/7 anonim ***** válasza:

De minek? Ne b4zd tönkre magad, 18-20 éves kor alatt dúl a tesztoszteron a szervezetedben, mivel még fejlődsz, tehát ez kb semmi pluszt nem fog számodra jelenteni. Ezért mondják, hogy 18 éves kor alatt a legeredményesebb a testépítés mert magas a természetes tesztoszteron szinted. Szóval ez olyan felesleges neked, más részt meg felborítanád a hormonháztartásod aminek durvább mellékhatásai lehetnének.

Amúgy azt ne mond, hogy 78 kg-val elérted naturalba a maximumod mikor már csak szteroidokkal tudsz fejlődni, ha nagyon akarsz valami pluszt majd vegyél tömegnövelőt vagy kreatint.

2011. jún. 26. 19:54
 2/7 anonim válasza:

belehalni nem fogsz...de tudd hogy anadrolhoz még ha nem is olyan erős kell egy bevezető majd egy levezető szakasz hogy megmaradjon az izom, mellette kajának rendben kell lennije.

miután elfogy talán kicsit visszaesel de ha jól csináltad a kúrát akk megmarad és nem fogod észrevenni..: DD

2012. jún. 25. 16:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Hagy a Brutal Anadrolt meg az ilyen gagyi tápkiegeket, csak pénzkidobás. 6000 ft-t kiadnál 90 db szaros gagyi kapszuláért, míg mások 6000 ft-t kiadnak normális cuccokért amiktől fejlődnek is gyakorlatilag, nem csak elméletileg?
2012. jún. 29. 11:11
 4/7 anonim válasza:
és szted ha a brutal nem jó akk neked melyik márka a jó??:///
2012. jún. 30. 19:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem mondtam hogy nem jó mert az aminósav-juk vagyis a B.Blox az tényleg nagyon jó, meg a zsírégetőjük is avagy a Blade, de az Anadrol egy szar szerintem.
2012. júl. 16. 17:18
 6/7 KkkLaci válasza:
Szerintem nem hülyeség Az Anadrol ! Mert az egyik haverom is tolta aki 19 éves és eléggé jól látszódik rajta a fejlődés úgyhogy nem hinném hogy olyan szar lenne az Anadrol ! ;)
2012. aug. 10. 11:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát haver hogy ha 19 évesen elég jól látszódik rajta akkor az nem Anadrol volt hanem Androlic.
2012. okt. 15. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!