Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Fiú vagyok 22 évesen késő...

Fiú vagyok 22 évesen késő elkezdeni a kung-fu -t?

Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 18:24
 1/7 Gress ***** válasza:
Nem.
2011. aug. 24. 18:28
 2/7 anonim válasza:
de
2011. aug. 24. 18:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Semmilyen harcművészetet sem késő elkezdeni! A küzdősportokkal van úgy, hogy késő-e elkezdeni vagy sem, de ott csak akkor késő, ha versenyezni akarsz. Ha mondjuk profi ökölvívó akarsz lenni, akkor igen késő elkezdeni 22 évesen bokszolni. Ha csak hobbiként akarod űzni az ökölvívást akkor ,nyugodtan elkezdheted azt is.

A kung-fu az harcművészet, nem küzdősport. Nyugodtan elkezdheted. Szabad megkérdeznem, hogy milyen fajta kung-fut szeretnél tanulni?

2011. aug. 24. 19:15
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. csak hobbyként akarom űzni
2011. aug. 24. 19:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Harcművészetet ne hobbiként űzd, hanem életvitelként legalábbis szerintem így van értelme. Akár 40 évesen is elkezdhetted persze jobb minél korábban, de sosincs késő.
2011. aug. 24. 20:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Rocky Marciano 25 évesen kezdett el boxolni, aztán nézd meg, mire vitte.
2011. aug. 26. 20:53
 7/7 anonim ***** válasza:
3 as válasszoló tökéletes választ adott a kérdésedre
2011. aug. 27. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!